Peuterspeelzaal Dribbel

Contact Dribbel

(In basisschool de NBS)
Vondellaan 2
3743 HZ Baarn
035 750 41 50
dribbel@versawelzijn.nl
LKR nummer: 307648801

Peuterspeelzaal Dribbel heeft plaats voor maximaal 16 kinderen van 2 tot 4. Wij werken met de methode Puk &Ko voor Voor- en vroegschoolse educatie (VVE).

 

Openingstijden Dribbel

Alle ochtenden van 08:30-12:00 uur
Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 12:45-16:15 uur

 

Inschrijven Dribbel, kosten en verder informatie

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Baarn.

 

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van Peuterspeelzaal Dribbel lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
Brief GGD betreffende NIET handhaving oudercommissie.

 

Introductie

Dribbel is een peuterspeelzaal waar maximaal 16 kinderen tussen de 2 en 4 jaar onder leiding van twee gediplomeerde peuterspeelzaalleidsters in een vertrouwde omgeving kunnen spelen en leren.

Binnen peuterspeelzaal Dribbel wordt gewerkt met de methode ‘Puk en Ko’. Deze methode voor, Voor- en Vroegschoolse Educatie en is er op gericht om jonge kinderen spelenderwijs allerlei nieuwe dingen te leren die hun ontwikkeling positief kunnen stimuleren en die ervoor zorgen dat zij hun weg op de basisschool gemakkelijker kunnen vinden.

Het doel van de speelzaal is om peuters aan een nieuwe omgeving te laten wennen en hun leren om deel uit te maken van een groep. Kinderen leren rekening met elkaar te houden, naar elkaar te luisteren, voor zichzelf op te komen en speelgoed te delen.

Belangrijke aandachtspunten zijn creativiteit, zelfstandigheid, motorische vaardigheden en taalontwikkeling.
Bij alle activiteiten worden de peuters op een gezellige, speelse en verantwoorde manier begeleid door de peuterspeelzaalleidsters. Zij streven er naar dat elk kind zich thuis voelt en plezier heeft.

Wilt u bij ons even de sfeer komen proeven, belt u ons dan vooraf gerust voor een afspraak. U bent met uw kind van harte welkom!