Peuterarrangement ’t Boketorretje

In oktober 2019 heeft Versa Welzijn besloten te stoppen met het aanbieden van peuterspeelzaalwerk en dat de peuterspeelzalen worden overgedragen aan een andere organisatie.
Helaas is het in de Gemeente Huizen niet gelukt om een geschikte organisatie te vinden voor de overname van de peuterspeelzalen.
Daarom is Versa Welzijn nu genoodzaakt om de dienstverlening van de peuterspeelzalen te beëindigen in de Gemeente Huizen.
Hierover zijn alle betrokkenen door ons geïnformeerd per brief. 

Op het ‘t Boketorretje heerst een knusse, gezellige sfeer in een overzichtelijke ruimte. Er is hier van alles te doen voor uw peuter: kleien, verven of knutselen. En alles staat op kind-hoogte.

De aanpak binnen de peutergroep ’t Boketorretje is gebaseerd op de Montessori-uitgangspunten. Dat maakt deze peuterspeelzaal uniek. ’t Boketorretje werkt samen met de Beatrixschool en de Maria Montessorischool.

Openingstijden ’t Boketorretje

Van 8:30 tot 12:30 uur is uw kind welkom op ’t Boketorretje.

Peuterarrangement

Net als bij de andere vestigingen in Huizen, bieden we uw kind in ’t Boketorretje het peuterarrangement.
Het vertrouwde concept van de peuterspeelzaal wordt aangevuld met een aantal extra’s. Uw kind luncht aan het einde van de ochtend samen met de leidsters en andere kinderen, uw peuter krijgt halverwege de ochtend fruit en voor luiers wordt ook gezorgd. Het peuterarrangement is een volwaardige peuterspeelzaal.

Contact met ’t Boketorretje

Schoolstraat 6
1271 SC Huizen
tel. 06-13965719
boketorretje@versawelzijn.nl

Registratienummer Landelijk Register Boketorretje: 336577837

Inschrijven en tarieven

Omdat Versa stopt met de peuterspeelzalen in Huizen, is inschrijven niet meer mogelijk. Meer informatie over onder andere tarieven vindt u op de pagina over Peuterarrangementen in Huizen.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van ‘t Boketorretje lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).