Peuterarrangement Robbedoes

Doordat er een rustige, ontspannen sfeer heerst op de groep, komen kinderen graag spelen bij De Robbedoes. Zo ontwikkelen ze zich op een veilige manier. De pedagogisch medewerkers werken prettig samen en overleggen goed met elkaar. Ze vormen een hecht team om er samen met de peuters fijne ochtenden van te maken, waarin het kind helemaal zichzelf kan zijn.

De Robbedoes is een peuterspeelzaal op christelijke grondslag. Bij ieder thema is er aandacht voor een verhaal uit de Bijbel. De activiteiten in de groep zijn hierop gebaseerd. De kinderen en leidsters zingen samen en vieren christelijke feestdagen als Kerst en Pasen.

Neem hier alvast een kijkje: https://youtu.be/W6Q14l32vAs

Samen met u

De leidsters zijn er voor de kinderen. Zij spelen met ze, kijken wat ze nodig hebben en stimuleren hen in hun verdere ontwikkeling. Daarbij is het contact met u als ouder heel belangrijk. U kent uw kind het beste. Samen met u kijken de leidsters wat goed is voor uw kind. Openheid en eerlijkheid zijn hierin sleutelwoorden.

Openingstijden

Van 8:30 tot 12:30 uur is uw kind welkom op De Robbedoes.

Peuterarrangement

Net als bij de andere vestigingen in Huizen, bieden we uw kind in De Robbedoes het peuterarrangement.
Het vertrouwde concept van de peuterspeelzaal wordt aangevuld met een aantal extra’s. Uw kind luncht aan het einde van de ochtend samen met de leidsters en andere kinderen, uw peuter krijgt halverwege de ochtend fruit en voor luiers wordt ook gezorgd. Het peuterarrangement is een volwaardige peuterspeelzaal.

Contact met De Robbedoes

Wilt u een keer bij ons komen kijken? Bel ons dan vooraf gerust voor een afspraak. U bent met uw kind van harte welkom!

Holleblok 12
1273 EG Huizen
tel. 06-13965588
robbedoes@versawelzijn.nl

Registratienummer Landelijk Register De Robbedoes: 101503581

Inschrijven en tarieven

Meer informatie over onder andere tarieven en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterarrangementen in Huizen.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van Robbedoes lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).