Peuterarrangement De Vlinder

De Vlinder is een prettige locatie, omdat het een fijn, licht en overzichtelijk lokaal is met veel speelruimte. Het lokaal van De Vlinder is in montessoribasisschool De Gouden Kraal. Veel kinderen hebben een oudere broer of zus op De Gouden Kraal. Ze stromen dan ook makkelijk door naar deze gezellige school.
Binnen hebben de peuters veel ruimte in het grote lokaal, buiten kunnen ze zich bijvoorbeeld uitleven in een ruime zandbak. Genoeg te doen voor de kinderen.

Openingstijden De Vlinder

Van 8:30 tot 12:30 uur is uw kind welkom op De Vlinder.

Peuterarrangement

Net als bij de andere vestigingen in Huizen, bieden we uw kind in De Vlinder het peuterarrangement.
Het vertrouwde concept van de peuterspeelzaal wordt aangevuld met een aantal extra’s. Uw kind luncht aan het einde van de ochtend samen met de leidsters en andere kinderen, uw peuter krijgt halverwege de ochtend fruit en voor luiers wordt ook gezorgd. Het peuterarrangement is een volwaardige peuterspeelzaal.

Contact met De Vlinder

Wilt u een keer bij ons komen kijken? Bel ons dan vooraf gerust voor een afspraak. U bent met uw kind van harte welkom!

Hoofdweg 107
1275 AB Huizen
tel. 06-13965741
vlinder@versawelzijn.nl

Registratienummer Landelijk Register De Vlinder: 321231417

Inschrijven en tarieven

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterarrangementen in Huizen.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van De Vlinder lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).