Peuterarrangement De Libelle (voorheen ’t Houtwurmpje)

In oktober 2019 heeft Versa Welzijn besloten te stoppen met het aanbieden van peuterspeelzaalwerk en dat Versa Welzijn de peuterspeelzalen zou gaan overdragen aan een andere organisatie.
Helaas is het in de Gemeente Huizen niet gelukt om een geschikte organisatie te vinden voor de overname van de peuterspeelzalen. Er zijn drie peuterspeelzalen van Versa gesloten, peuterspeelzaal de Libelle wordt door Versa Welzijn voortgezet. 

De Libelle heeft een grote gezellige lichte ruimte. Een prettige plek voor uw peuter. Er zijn verschillende speelhoeken ingericht. Om het uw kind makkelijk te maken, liggen spelletjes en ander materiaal op een vaste plek, zodat uw peuter het makkelijk terugvindt. Eigen knutselwerkjes hangen aan de muur. Na een tijdje krijgen ze deze mee naar huis.

Bij De Libelle is er veel aandacht voor muziek, dans en zang. Daar genieten de peuters enorm van. De enthousiaste gekwalificeerde leidsters op de groep zorgen voor de juiste begeleiding van uw kind.

U kent De Libelle waarschijnlijk onder de naam Houtwurmpje. Vanaf januari 2019 heet deze peuterspeelzaal De Libelle.
Neem hier alvast een kijkje: https://youtu.be/fqWCya3GBiA

Wat andere ouders vertelden over De Libelle:
“Allebei mijn kinderen gingen met veel plezier naar de lieve juffies. Ze hebben er veel geleerd en zijn actief met Uk en Puk aan de gang geweest. De themaboekjes waren erg leuk om mee te krijgen zodat wij thuis ook konden aanhaken.”

“Super tevreden! Ons zoontje heeft een leuke tijd gehad op De Libelle en gaat jullie zeker missen! Kinderen krijgen veel aandacht en er hangt een leuke huiselijke sfeer, kortom super PSZ!”

“Ook de flexibiliteit is fijn. Kortom een fijne, huiselijke peuterspeelzaal met fantastische liefhebbende juffies.”

Openingstijden De Libelle

Van 8:30 tot 12:30 uur is uw kind welkom op De Libelle.

Peuterarrangement

Net als bij de andere vestigingen in Huizen, bieden we uw kind in De Libelle het peuterarrangement.
Het vertrouwde concept van de peuterspeelzaal wordt aangevuld met een aantal extra’s. Uw kind luncht aan het einde van de ochtend samen met de leidsters en andere kinderen, uw peuter krijgt halverwege de ochtend fruit en voor luiers wordt ook gezorgd. Het peuterarrangement is een volwaardige peuterspeelzaal.

Contact met De Libelle

Holleblok 2
1273 EG Huizen
tel. 06-13965597
libelle@versawelzijn.nl

Registratienummer Landelijk Register De Libelle: 171194949

Inschrijven en tarieven

Inschrijven voor de Libelle is mogelijk, het inschrijfformulier vindt u hier.
Meer informatie over onder andere tarieven vindt u op de pagina over Peuterarrangementen in Huizen.

Heeft u vragen hierover bel de peuterspeelzaaladministratie op 035 548 59 59 (ma, di en do van 9-13 uur). Deze is, wegens zomervakantie, na 10 augustus weer bereikbaar.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van De Libelle lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).