Peuterarrangement De Libelle (voorheen ’t Houtwurmpje)

De Libelle heeft een grote gezellige lichte ruimte. Een prettige plek voor uw peuter. Er zijn verschillende speelhoeken ingericht. Om het uw kind makkelijk te maken, liggen spelletjes en ander materiaal op een vaste plek, zodat uw peuter het makkelijk terugvindt. Eigen knutselwerkjes hangen aan de muur. Na een tijdje krijgen ze deze mee naar huis.

Bij De Libelle is er veel aandacht voor muziek, dans en zang. Daar genieten de peuters enorm van. De enthousiaste gekwalificeerde leidsters op de groep zorgen voor de juiste begeleiding van uw kind.

U kent De Libelle waarschijnlijk onder de naam Houtwurmpje. Vanaf januari 2019 heet deze peuterspeelzaal De Libelle.

Openingstijden De Libelle

Van 8:30 tot 12:30 uur is uw kind welkom op De Libelle.

Peuterarrangement

Net als bij de andere vestigingen in Huizen, bieden we uw kind in De Libelle het peuterarrangement.
Het vertrouwde concept van de peuterspeelzaal wordt aangevuld met een aantal extra’s. Uw kind luncht aan het einde van de ochtend samen met de leidsters en andere kinderen, uw peuter krijgt halverwege de ochtend fruit en voor luiers wordt ook gezorgd. Het peuterarrangement is een volwaardige peuterspeelzaal.

Contact met De Libelle

Wilt u een keer bij ons komen kijken? Bel ons dan vooraf gerust voor een afspraak. U bent met uw kind van harte welkom!

Holleblok 2
1273 EG Huizen
tel. 06-13965597
libelle@versawelzijn.nl

Registratienummer Landelijk Register De Libelle: 171194949

Inschrijven en tarieven

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterarrangementen in Huizen.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van De Libelle lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).