Jongerencentrum Scan

Majoor Kampsstraat 3
1411 TT Naarden
(035) 694 32 62
jcscan@versawelzijn.nl

SCAN is een wijkcentrum en een jongerencentrum. Jongerencentrum SCAN is een gezellig jeugdcentrum voor de jeugd van Naarden van 11 t/m 20 jaar. Er is van alles te doen: Playstation 4, poolen, muziek luisteren, film kijken, chillen en er is natuurlijk gratis wifi. Je kunt ook je eigen activiteiten en uitjes organiseren.

Wil je meer weten, kom gerust langs, mail, bel of app ons even. Je vindt ons ook op Facebook.

Jongerenwerkers Gooise Meren

jongerenwerkers Gooise Meren jan2017

 

 

 

 

Van links naar rechts op de foto:
Nadir Izmar, 06 19 47 45 20, nizmar@versawelzijn.nl
Isabelle de Klerk, 06 53 66 29 20 of iklerk@versawelzijn.nl
Lennert Bont, 06 27 27 18 87 of lbont@versawelzijn.nl

 

Openingstijden

Flexibel, neem contact op met de jongerenwerkers voor meer informatie.

Activiteiten

Bekijk de activiteiten die Versa Welzijn organiseert in jongerencentrum SCAN via Cursussen en Activiteiten.

Verhuurmogelijkheden

Wijkcentrum SCAN  biedt de mogelijkheid aan personen en groepen om ruimte(s) te huren voor zelf te organiseren activiteiten.

Versa Welzijn Hilversum

Hoofdkantoor Versa Welzijn
Bezoekadres: Larenseweg 30, 1221 CN Hilversum
Postadres: Postbus 1463, 1200 BL Hilversum
(035) 623 11 00
info@versawelzijn.nl

Openingstijden:

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 17.00 uur.

Spreekuren:

Aan de Larenseweg 30 kunt u op afspraak terecht voor:

Tevens zijn aan de Larensweg 30 gevestigd:

Peuterspeelzaal Roezemoes

Zwaluwplein 8
1221 KV Hilversum
(035)  642 23 45
roezemoes@versawelzijn.nl

Peuterspeelzaal Roezemoes heeft twee groepen van maximaal 14 kinderen van 2 tot 4, met twee gediplomeerde peuterspeelzaalleidsters. Wij werken met de methode Puk &Ko voor Voor- en vroegschoolse educatie (VVE).

Openingstijden

De peuterspeelzaal is ’s ochtends geopend van 09:00-12:00 en in de middag van 12:30-15:30.
Roezemoes heeft twee groepen:

Groep 1 is op: maandagochtend, dinsdagmiddag, donderdagochtend en vrijdagochtend.
Groep 2 is op: maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagmiddag.

Inschrijven, kosten en verder informatie

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Hilversum.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van Peuterspeelzaal Roezemoes lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Introductie

Er wordt gewerkt met het programma Puk & Ko. Het hele jaar door worden er leerzame thema-activiteiten aangeboden aan de hele groep. Daarnaast wordt er ook regelmatig in kleine groepjes gewerkt. De kinderen worden regelmatig geobserveerd.

Twee keer per jaar wordt er bij alle 3-jarigen een peutertoets afgenomen. Aan de hand van de observatie- en de  toetsgegevens kunnen de peuterspeelzaalleidsters zien hoe ver het kind is in zijn ontwikkeling en of het kind extra begeleiding nodig heeft. De resultaten van de observaties en de peutertoets worden met de ouders besproken.

Als de ouders hun kind komen brengen, staat er altijd een kopje koffie of thee klaar. Ze kunnen dan een spelletje doen met hun kind en praten met de peuterspeelzaalleidsters. Als de ouders weg zijn, mogen de kinderen nog even lekker vrij spelen. De peuterspeelzaalleidsters hebben dan tijd om aan een aantal kinderen extra aandacht te geven.
Daarna gaan de kinderen in de kring. Er wordt een thema-activiteit gedaan. Bijvoorbeeld: wat is “groot” en wat is “klein”? Of: Zoek een “rood” autootje. Na de kring gaan we aan tafel om een knutselwerkje te maken. Bij het thema “kleding” plakken we bijv. een broek en een trui. Zo leren de kinderen spelenderwijs hoe het kledingstuk heet, hoeveel knopen erop zitten en wat je ermee doet. Na het eten en drinken gaan we bij mooi weer buiten spelen. Op het buitenspeelterrein staat een peuterspeelhuisje. De peuters kunnen er lekker spelen, fietsen, rennen, klimmen en van de glijbaan glijden. En de peuterspeelzaalleidsters, die doen daar met veel plezier aan mee! Met een gezellige sfeer en leuke spelactiviteiten proberen wij de ontwikkeling van het kind zo veel mogelijk te stimuleren.

Peuterspeelzaal Roezemoes werkt samen met diverse omliggende basisscholen zoals de Minckelersschool, de Nassauschool, het Kruispunt, Al Islaam en de Dubbeldekker.

Wilt u bij ons even de sfeer komen proeven? Kom gerust langs. Wij laten u alles zien en beantwoorden uw vragen.

Peuterspeelzaal de Vlindertuin

Vlindertuin Hsum 1

Lopes Diaslaan 203 (in woon-dienstencentrum Lopes Dias)
1222 VE Hilversum
(035)  642 65 40
vlindertuin@versawelzijn.nl

Peuterspeelzaal De Vlindertuin heeft drie groepen van maximaal 16 kinderen van 2 tot 4. Er zijn altijd minimaal 2 peuterspeelzaalleidsters aanwezig. Wij werken met de methode Puk &Ko voor Voor- en vroegschoolse educatie.

Openingstijden

De vlindertuin is ’s ochtends geopend van 08:30-12:00 en in de middag van 12:30-16:00.

De Vlindertuin heeft drie groepen, namelijk:

Groep Gele Vlinder is op: dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagmiddag.
Groep Blauwe Vlinder is op: maandagochtend, dinsdagmiddag en donderdagochtend.
Groep Groene Vlinder is op: maandagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagochtend.

Inschrijven, kosten en verder informatie

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Hilversum.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van Peuterspeelzaal de Vlindertuin lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Introductie

Peuterspeelzaal De Vlindertuin beschikt over een prachtige lokaal in het woondienstencentrum Lopes Dias waar de peuters heerlijk kunnen spelen. Er is een eigen buitenspeelterrein voor de peuters waar de locatie gebruik van kan maken. De ruimte is met meerdere speelhoeken ingericht bijv. een huishoek, een bouwhoek, een leeshoek. De inrichting is met opzet eenvoudig gehouden. Het speelgoed en de werkjes brengen vanzelf veel kleur in de peuterlokalen.

Het hele jaar door worden er leerzame thema-activiteiten aangeboden aan de hele groep. Daarnaast wordt er ook regelmatig in kleine groepjes gewerkt. De kinderen krijgen hierdoor meer aandacht en hun ontwikkeling wordt extra gestimuleerd. Peuterspeelzaal de Vlindertuin werkt o.a. samen met de Titus Brandsmaschool en de Lelyschool. De peuterspeelzaalleidsters en de leerkrachten van groep 1 hebben een goede samenwerking opgebouwd. Er is sprake van een doorgaande ontwikkelingslijn naar de basisschool.

De peuterspeelzaalleidsters zorgen voor een fijne, gemoedelijke sfeer op de speelzaal. Dit geeft de kinderen de ruimte om heerlijk te spelen en hun fantasie de vrije loop te laten. De kinderen krijgen de kans om zich optimaal te ontplooien. Ze worden zich bewust van zichzelf en ze leren verantwoordelijk gedrag zoals:
samen spelen, vragen om speelgoed ( en niet afpakken), een kind helpen, opruimen, zelf de jas aantrekken. Door het werken met de dagritmekaarten is de structuur van de dag duidelijk. Wanneer is de kring? Wanneer gaan we eten en drinken? Wanneer buiten spelen?
 
Regelmatig organiseren we activiteiten rond een thema dat centraal staat. Met het thema ‘herfst’ maken we een wandeling naar de hei, met het thema “lente” gaan we naar de kinderboerderij, met het thema “kleding” houden we een modeshow, enzovoort.
Regelmatig organiseren we activiteiten waarbij de ouders betrokken worden. Zo is er aan het begin van ieder thema een ouderbijeenkomst waarin we uitleg geven over het thema en waar de ouders samen met hun kind mee bezig zijn.
Ook worden er bijeenkomsten met een feestelijk tintje georganiseerd, zoals met kerst en de afsluiting van het schooljaar.

Op de peuterspeelzaal worden veel foto’s gemaakt. In het digitale fotoboek kunnen de ouders zien, waar hun kinderen zoal mee bezig zijn op de speelzaal.

Wilt u bij ons even de sfeer komen proeven? Dat kan het beste ’s morgens tussen 09.30 en 10.30 uur of ’s middags tussen 14.00 en 15.00 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Peuterspeelzaal Pippeloentje

PSZ Pippeloentje Hsum achterkant pand Badhuislaan

Badhuislaan 10
1217 SK Hilversum
(035)  621 71 87
pippeloentje@versawelzijn.nl

Peuterspeelzaal Pippeloentje heeft twee groepen van maximaal 16 kinderen van 2 tot 4, met twee peuterspeelzaalleidsters en één vrijwilliger. Wij werken met de methode Puk &Ko voor Voor- en vroegschoolse educatie (VVE).

Openingstijden

Pippeloentje is ’s ochtends geopend van 8.45 tot 11.45 uur en in de middag van 12.45 tot 15.45 uur.
Pippeloentje heeft twee groepen. Kinderen kunnen twee of vier dagdelen komen.

Groep 1 is op: maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagmiddag.
Groep 2 is op: maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagochtend en vrijdagochtend.

Inschrijven, kosten en verder informatie

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Hilversum.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van Peuterspeelzaal Pippeloentje lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Introductie

Peuterspeelzaal Pippeloentje is gevestigd aan de Badhuislaan in een mooi, ruim en karakteristiek voormalig schoolgebouw. De speelzaal is gehuisvest in de ruimte, die vroeger ‘gymzaal’ was. Daardoor heeft de speelzaal een grote groepsruimte. Verder is er een apart keukentje, sanitaire ruimte met verschoontafel en toiletjes, kantoortje en berging. Via openslaande deuren kunnen de peuters vanuit de groepsruimte rechtstreeks de gezellige buitenspeelplaats op.

Op de groepen werken 2 peuterspeelzaalleidsters en 1 vrijwilligster, regelmatig werken er ook stagiaires mee op de speelzaal. Het lijkt veel, drie volwassen begeleiders op een groep van 16 peuters. Maar de kinderen hebben deze volwassenen vaak nog zo nodig. Dat beetje extra aandacht als je voor het eerst alleen gaat spelen op de peuterspeelzaal. Dan kunnen peuters vaak heel erg boos of verdrietig zijn. Of als je net een babybroertje of -zusje hebt gekregen en er thuis voor jou ineens veel minder aandacht is.

Met deze manier van werken hebben we ook de mogelijkheid om thema’s per groep goed uit te werken (bijvoorbeeld: Knuffels, Wat heb jij aan vandaag?, Hatsjoe). Ook is er tijd om alle feesten per groep te vieren (bijvoorbeeld: Sinterklaas, Paasontbijt, zomerfeest).

Altijd een vaste groep met eigen juffies en eigen vriendjes en vriendinnetjes! Voor peuters is alles wat ‘anders’ is dan het gewone, al spannend genoeg!

Veel kinderen stromen op 4-jarige leeftijd door naar de Violenschool of de Bavinck-school. De peuterspeelzaalleidsters hebben contact met de leerkrachten van groep 1 van deze scholen.

Wilt u bij ons even de sfeer komen proeven? Kom gerust langs. Wij laten u alles zien en beantwoorden uw vragen.

Peuterspeelzaal Leeuwengrut

Leeuwengrut peuterspeelzaal Hilversum

Jan Blankenlaan 8
1222SW, Hilversum 
(035) 642 11 74
leeuwengrut@versawelzijn.nl

Peuterspeelzaal Leeuwengrut is gehuisvest in een lokaal van basisschool de Sterrenschool. De peuterspeelzaal heeft een eigen buitenspeelterrein en een ingang aan de zijkant van de basisschool. Leeuwengrut heeft twee groepen van maximaal 16 kinderen van 2 tot 4. Wij werken met de methodes Piramide en Puk &Ko voor Voor- en vroegschoolse educatie (VVE).

Openingstijden

Leeuwengrut is ’s ochtends geopend van 08:30-11:30 en in de middag van 12:45-15:45.
Leeuwengrut heeft twee groepen van vier dagdelen, namelijk:

Groep Gele Leeuwen op: maandagmiddag, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend
Groep Rode Leeuwen op: maandagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagmiddag.

Inschrijven, kosten en verder informatie

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Hilversum.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van Peuterspeelzaal Leeuwengrut lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Introductie

De peuterspeelzaalleidsters doen met de groep peuters activiteiten die bij een thema horen en begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling door middel van allerlei spelletjes. Soms individueel en soms in kleine groepjes. Zo kunnen de peuterspeelzaalleidsters goed zien welk kind ondersteuning nodig heeft. De kinderen worden regelmatig geobserveerd. Twee keer per jaar wordt er bij alle 3-jarigen een peutertoets afgenomen. Aan de hand van de observatie- en toetsgegevens kunnen de leidsters zien, hoe ver het kind is in zijn ontwikkeling en of het kind extra begeleiding nodig heeft. De resultaten van de peutertoets worden met de ouders besproken.

De peuterspeelzaalleidsters zorgen voor een fijne, rustige sfeer op de speelzaal. Het is belangrijk dat de peuters lekker kunnen spelen en leren om samen het speelgoed te delen. Door het werken met de dagritmekaarten en door liedjes is de structuur van de dag duidelijk. Zo kunnen ze zien en horen wanneer we in de kring gaan of het speelgoed moeten opruimen. Verder organiseren we elk jaar feestelijke evenementen. Dat zijn: het uitstapje naar de kinderboerderij, Suikerfeest, Sinterklaas, Kerstontbijt/lunch. De ouders worden hierbij altijd betrokken. Ook werken we met een meedraai-rooster. Zo is elke ouder 1x per 5 weken aan de beurt om de peuterspeelzaalleidsters te helpen. Hierdoor kunnen de ouders de ontwikkeling van hun kind op de peuterspeelzaal volgen.

Wilt u bij ons even de sfeer komen proeven, belt u ons dan vooraf gerust voor een afspraak. U bent met uw kind van harte welkom!

Peuterspeelzaal Kleine IJsbeer

kleine ijsbeer 1 001

Oude Amersfoortseweg 196
1212 AL Hilversum
(035)  685 36 59
kleineijsbeer@versawelzijn.nl

Peuterspeelzaal Kleine IJsbeer is gehuisvest in een lokaal van basisschool De Dubbeldekker en heeft een eigen afgesloten buitenspeelterrein. De peuterspeelzaal heeft twee groepen van maximaal 16 kinderen van 2 tot 4. Wij werken met de methode Puk &Ko voor Voor- en vroegschoolse educatie (VVE).

Openingstijden

Kleine IJsbeer is ’s ochtends geopend van 08:45-11:45 uur en in de middag van 12:45-15:45 uur.
De peuterspeelzaal heeft twee groepen van vier dagdelen, namelijk:

Groep 1 is op: maandagochtend, dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagochtend.
Groep 2 is op: maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend.

Inschrijven, kosten en verder informatie

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Hilversum.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van Peuterspeelzaal Kleine IJsbeer lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Introductie

Het hele jaar door worden er leerzame thema-activiteiten aangeboden aan de hele groep. De peuterspeelzaalleidsters passen de inrichting van de speelzaal aan met spelmateriaal dat hoort bij het thema. Alle activiteiten gaan dan over het thema. Zo leren de kinderen spelenderwijs wat het thema inhoudt en welke woorden er bij het thema gebruikt worden. Voor de ouders is er een thema-nieuwsbrief. Daarin staat wat er op de speelzaal wordt gedaan. Er staan ook leuke activiteiten bij, die de ouders zelf thuis met hun kind kunnen doen.

Er wordt ook regelmatig in kleine groepjes gewerkt. De kinderen krijgen hierdoor meer aandacht en hun ontwikkeling wordt extra gestimuleerd.

De peuterspeelzaalleidsters en de leerkrachten van groep 1 hebben een goede samenwerking opgebouwd. Er is sprake van een doorgaande ontwikkelingslijn naar de basisschool.

Elke dag wordt er gestart met de spelinloop. De ouders brengen hun kind en blijven nog even op de speelzaal om een spelletje te doen met hun kind. De ene keer gaan ze samen een kopje thee drinken in de huishoek, de andere keer leggen ze samen een puzzeltje. Als de ouders weg zijn, begint het programma met de kinderen. Er is vrij spelen, de kring, de groepsactiviteit, eten en drinken, voorlezen, knutselen en buitenspelen.

De peuterspeelzaalleidsters stimuleren de kinderen om tijdens het vrij spelen en de gerichte activiteiten allerlei nieuwe dingen te leren. Intussen worden de kinderen goed geobserveerd. Kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, worden regelmatig individueel begeleid bij het spelen. 

Wilt u bij ons even de sfeer komen proeven? Belt u van tevoren om een tijd af te spreken? Dan heeft een van de peuterspeelzaalleidsters gegarandeerd tijd voor u om u even rond te leiden.

Wijkcentrum De Draaikom

Draaikom 2

Draaikom 2
1274 NS Huizen
(035) 588 22 38

De Draaikom is het wijkcentrum van de wijk Bovenmaten. Hier bruist Welzijn Nieuwe Stijl. De samenleving verandert en dat vraagt om een andere manier van denken en werken. De buurtbewoner en zijn eigen kracht staan hierin centraal. De Draaikom ontpopt zich tot broedplaats van creatief sociaal talent en dit enthousiasme delen we graag met iedereen. We nodigen bewoners dan ook van harte uit om activiteiten te organiseren voor sociale samenhang in de buurt en een prettige leefomgeving. Initiatieven krijgen ondersteuning bij het organiseren en uitvoeren. Het wijkcentrum wordt deels gerund door vrijwilligers. Zij organiseren activiteiten, zijn gastvrouw/heer van het centrum en doen allerlei klusjes. U bent van harte welkom!

In de Draaikom vindt u ook het Geheugenhuis  en Tijd voor Meedoen .

Vrijwilligersactiviteiten en -initiatieven

Vrijwilligers maken het mogelijk dat het wijkcentrum veel activiteiten aanbiedt en dat er nieuwe activiteiten gestart worden. Vrijwilligers zijn gastvrouw of gastheer in de ontmoetingsruimte, ze helpen met het onderhoud van het gebouw en ze zijn het ‘gezicht’ van het centrum. Wilt u graag als vrijwilliger achter de bar staan of klusjes doen? Kom eens langs! Ook als u gewoon nieuwsgierig bent, bent u van harte welkom.

Beheerder

Fred van der Plas, fplas@versawelzijn.nl, 06 13 96 58 48

Openingstijden

09.00 tot 16.00 uur

Activiteiten

Bekijk de activiteiten die Versa Welzijn en andere organisaties organiseren in de Draaikom via Cursussen en Activiteiten.

Verhuurmogelijkheden

In de Draaikom zijn diverse ruimtes beschikbaar voor activiteiten. Beschikbaarheid en tarieven op aanvraag.

Sfeervolle ontmoetingsruimte:

Draaikom - ontmoetingsruimte
Oppervlakte: 75 m²
Capaciteit: maximaal 30 personen.

Vergaderruimte:

Draaikom - vergaderruimte

Oppervlakte: 28 m².
Capaciteit: maximaal 15 personen.

Grote zaal:

Draaikom - grote zaal
Oppervlakte: 80 m²
Capaciteit: maximaal 50 personen.

Peutergroep Schatjesrijk

In Brede School Kors Breijer
Papelaan 122c
1382 RP  Weesp
0294 41 31 15
schatjesrijk@versawelzijn.nl

Peutergroep Schatjesrijk maakt onderdeel uit van de Brede School Kors Breijer en is een samenwerking tussen Versa Welzijn en KMN Kind & Co. Deze peutergroep staat open voor alle peuters, ook voor kinderen die vervolgens niet naar de Kors Breijer gaan.

Peutergroep Schatjesrijk heeft plaats voor maximaal 16 kinderen van 2 tot 4. Elk dagdeel zijn twee gediplomeerde beroepskrachten aanwezig om de kinderen te begeleiden. Wij werken met de methode Puk &Ko voor Voor- en vroegschoolse educatie (VVE).

Openingstijden

Iedere ochtend van 08:30 -12:00 (kinderopvangplaatsen van 08:00-13:00)
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00-16:00

Inschrijven, kosten en verder informatie

Meer informatie over onder andere kosten en een inschrijfformulier vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Weesp.

Arrangementen

Peutergroep Schatjesrijk is een samenwerking tussen Versa Welzijn en KMN Kind en Co. Hierbij zijn drie arrangementen mogelijk. Voor welk arrangement (1,2 of 3) u in aanmerking komt, is afhankelijk van uw gezinssituatie:

Peuterarrangement 1 is voor kinderen van wie beide ouders werken of studeren.
De kinderen kunnen 2 tot 5 ochtenden per week komen. De ochtenden duren van 8-13 uur (inclusief lunch). De ouderbijdrage is inkomensafhankelijk en wordt geregeld via de Wet kinderopvang. Hierbij kunt u gebruik maken van de Kinderopvangtoeslag.

Peuterarrangement 2 is een reguliere peuterplaats van 2 dagdelen per week.
Bij inschrijving kunt u uw voorkeur voor dagdelen aangeven. De ouderbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld en vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Weesp.

Peuterarrangement 3 is voor kinderen bij wie sprake is van een VVE-indicatie.
Voor deze kinderen is er een VVE-plaats van 3 dagdelen per week. De dagdelen zijn verspreid over vaste combinaties van ochtenden van half 9 tot 12 uur en middagen van 13 tot 16 uur. Bij inschrijving kunt u uw voorkeur voor een groep aangeven. De ouderbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld op basis van de criteria uit de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzaalwerk. Deze vindt u op de pagina over Peuterspeelzalen in Weesp.

Inspectierapporten

De GGD inspecteert jaarlijkse alle peuterspeelzalen. U kunt de inspectierapporten van Peutersgroep Schatjesrijk lezen via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Introductie

Er is een nauwe samenwerking met Brede School Kors Breijer en met het kinderdagverblijf. De methodes zijn op elkaar afgestemd en er wordt gespeeld en gewerkt rond dezelfde thema’s. De kinderen worden geobserveerd en de ontwikkeling van de kinderen wordt gevolgd. Kinderen die dat nodig hebben, krijgen extra ondersteuning. Als de kinderen naar de basisschool gaan, wordt informatie over de ontwikkeling overgedragen aan de leerkracht van groep 1. Hierdoor is er sprake van een doorgaande lijn naar de basisschool.

Om ouders zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun belangrijke taak als opvoeder biedt de school aan de ouders van 3 tot 5 jarigen een ouderparticipatietraject aan. Ouders krijgen informatie over de ontwikkeling van jonge kinderen en tips en adviezen hoe ze hun kind thuis kunnen stimuleren in zijn/haar ontwikkeling.

Wilt u bij ons even de sfeer komen proeven, belt u ons dan vooraf gerust voor een afspraak. U bent met uw kind van harte welkom!

Plaatsen

Soort locatie


Zou u willen aangeven uit welke woonplaats u komt?
Dit helpt ons om u van de juiste informatie te voorzien.