Zomervakantie week in de Malbak

Thema “Op een onbewoond eiland”

Van maandag 23 juli t/m vrijdag 27 juli in de zomervakantie kunnen kinderen van 4- 12 jaar meedoen met de kindervakantieweek van 10.00 – 15.00 uur in de Malbak. Het thema is dit jaar een op onbewoond Eiland. Op vrijdag sluiten om 14.30 uur af met de ouders/verzorgers op ons eiland met heerlijke tropische zelfgemaakte hapjes.

De kinderen worden verdeeld in drie groepen. Een kleutergroep van 4 en 5 jarigen,  een groep van kinderen 6-9 jaar en de ouderen groep van 9- 12 jaar. Voor iedere groep wordt een passend programma gemaakt.

Programma Globaal:

Maandag:
We starten met knutselen op alle groepen. We maken dingen die we hebben gevonden op het strand, schelpen kunstwerken. We maken vliegers en een Visspel met de kleuters. De middag doen we een ‘Eiland Estafette’ en staat het plein voor de Malbak vol met luchtkussens en een stormbaan. De kleuters worden meegenomen in het verhaal van een piraat die is aangespoeld en al zijn spullen kwijt is.

Dinsdag:
Deze dag staan leuke uitje gepland. De kinderen van 6 – 12 jaar gaan naar de Eemhof, waar we gaan Laser gamen of bowlen. Vervoer wordt geregeld.
De kleutergroep brengt deze dag een bezoek aan de Kinderboerderij en de waterspeeltuin waar zij gaan schatgraven.

Woensdag:
Deze dag wordt een relaxt dag voor alle groepen. De oudste groepen maken muziekinstrumenten een regenmaker en we maken kwallen van slijm.
Het eiland wordt verder aangekleed om zo vrijdag bezoek te kunnen ontvangen en tussendoor doen we sport en spel activiteiten. De kleuters gaan een piraat of zeemeerminnen pak maken en ‘s-middags is een voorleesmiddag.  Voor kleuters die even een rustpauze halverwege de week willen, kan dit aangegeven worden bij de inschrijving op het formulier.

Donderdag:
Op donderdag gaat de oudste groep met kinderen van 9- 12 jaar op de fiets naar de Woensberg om daar een speurtocht te doen en andere sport en spel activiteiten.
De tussengroep gaat een Robinson speurtocht doen door de wijk.

Vrijdag:
Vandaag krijgen al groepen een Anglung workshop. Een mooi tropisch instrument waar de kinderen om 14.30 uur een klein optreden van geven aan de ouders/verzorgers die komen kijken. Ook doen alle groepen hun beste om de heerlijkste gerechten te maken van de producten die ze hebben gevonden op het eiland of hebben importeert.

U kunt uw kind inschrijvingen door de volgende gegevens te mailen naar sbakker@versawelzijn.nl

Naam kind:
Leeftijd kind:
Naam van 1 vriendje/vriendinnetje waar hij/zij bij in een groepje wilt:
Naam ouders/verzorgers:

Woonplaats:
Emailadres:
Bijzonderheden: (Allergie, ziekte etc)

Nieuwe ouders/verzorgers vragen wij om de dag zelf een foto formulier te ondertekenen om wel of geen toestemming te geven voor het maken van foto’s.
In de week van maandag 9 t/m donderdag 12 juli van 11.00 tot 18.00 uur kunt u de inschrijving bevestigen door het bedrag van € 40,00 te voldoen in de Malbak. De U krijgt dan een deelname bewijs voor uw kind mee die u maandag 23 juli moet inleveren bij binnenkomst.