Zomerfeest peuterspeelzaal Hummelhonk Baarn

Wat was het weer gezellig in speeltuin Oosterkwartier aan de Dahliastraat. Peuterspeelzaal Hummelhonk  hield maandagochtend 3 juli hier het jaarlijkse zomerfeest. Naar aanleiding van het thema “Eten en drinken” waar de peuters deze laatste weken over “werkten” werd er bij de ingang van de speeltuin door de peuterspeelzaalleidsters een menukaart uitgedeeld met extra spellen die allen te maken hadden met dit thema. Zo konden de peuters onder andere soep scheppen, rupsje nooitgenoeg te eten geven, vissen vangen en koksmutsen versieren om daarna als echte pizzabakkers aan de slag te gaan. Daarnaast waren er de vele speeltoestellen om samen met hun ouders of begeleiders uit te proberen. Na een gezellige ochtend spelen was er nog voldoende energie over om als afsluiting gezamenlijk in de kring liedjes te zingen over dit thema. Met hun eigen afgebakken pizza gingen de peuters daarna voldaan huiswaarts.
Veel ouders hadden meegeholpen om dit zomerfeest te laten slagen. Heerlijke lekkernijen waren er gemaakt en natuurlijk ontbrak ook een waterijsje niet. Mede door de sponsoring van diverse ouders werd dit zomerfeest weer een groot succes. 
Peuterspeelzaal Hummelhonk is onderdeel van Versa Welzijn. Wilt u eens een kijkje komen nemen? Na de zomervakantie, van 10 juli tot en met 18 augustus, bent u van harte welkom. Maandag 21 augustus is men weer bereikbaar op tel: 035-5426200. De peuterspeelzaal bevindt zich in de Brede School “Noorderbreedte”, De Oude Werf 7b, 3741 CS te Baarn.