Workshop ‘Bordje Vol’ voor mantelzorgers – Muiden/Muiderberg

In mei organiseert Versa Welzijn workshops ‘Bordje Vol’ voor mantelzorgers uit Muiden en Muiderberg om de mantelzorg voor hun naaste zo goed mogelijk te plannen en zo lang mogelijk vol te houden.

Zorgt u voor een naaste? Dan nodigen we u graag uit voor onze workshop ‘Bordje Vol’. Wat ligt er allemaal op úw bordje? Wat kan er van af en wie kan u daar bij helpen? De methode van ‘Bordje Vol’ geeft spelenderwijs inzicht in zaken die u energie kosten en zaken die u energie geven. Dit gebeurt door middel van een kaartspel. U ziet welke veranderingen wenselijk zijn en maakt een persoonlijk plan om de eerste stappen te zetten. De workshop wordt gegeven door Carlos Tilburg, medewerker Versa Welzijn mantelzorgondersteuning in Muiden en Muiderberg.

We bieden de workshop op locatie aan, u kiest zelf welke datum u schikt. De eerste workshop vindt plaats op de locatie de Kazerne (De Raadszaal), Kazernestraat 10 in Muiden op donderdag 19 mei 2022 , van 10.00 – 12.00 uur. U ontvangt van ons het spel Bordje Vol om deel te nemen aan de workshop, wij zorgen op de dag zelf dat u de benodigde informatie hebt om deel te kunnen nemen. De tweede workshop op locatie is in de Rijver (De Piet van Dijkezaal), Nienhuis Ruyskade 26 in Muiderberg op donderdag 2 juni 2022 van 10.00 – 12.00 uur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er is ruimte voor 6 personen per workshop, vol = vol. Bij veel belangstelling zullen we mogelijk extra workshops plannen.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan door een mail te sturen naar ctilburg@versawelzijn.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres- en contactgegevens én de datum waarvoor u zich wilt aanmelden. Heeft u vragen over de workshop of andere vragen met betrekking tot mantelzorg? Neemt u dan contact op met Carlos Tilburg via dit mailadres of 06 82 86 89 48 of kijk op www.versawelzijn.nl/mantelzorgers.

Kunnen wij je helpen?