Workshop ‘Bordje Vol’ voor mantelzorgers Gooise Meren

In mei organiseert Versa Welzijn workshops ‘Bordje Vol’ voor mantelzorgers uit Gooise Meren om de mantelzorg voor hun naaste zo goed mogelijk te plannen en zo lang mogelijk vol te houden.

Zorgt u voor een naaste? Dan nodigen we u graag uit voor onze workshop ‘Bordje Vol’.
Wat ligt er allemaal op úw bordje? Wat kan er van af en wie kan u daar bij helpen?
De methode van ‘Bordje Vol’ geeft spelenderwijs inzicht in zaken die u energie kosten en zaken die u energie geven. Dit gebeurt door middel van een kaartspel. U ziet welke veranderingen wenselijk zijn en maakt een persoonlijk plan om de eerste stappen te zetten. De workshop wordt gegeven door Aleid Borghardt, medewerker Versa Welzijn mantelzorgondersteuning in Gooise Meren.

We bieden de workshop op twee manieren aan, online of op locatie, u kiest zelf welke manier u het meeste aanspreekt.

De online workshop vindt plaats op donderdag 20 mei 2021, van 19.30 – 21.30 uur. U ontvangt van ons een link om deel te nemen, wij zorgen dat u de benodigde informatie vooraf thuis krijgt toegestuurd.

De workshop op locatie is op dinsdag 25 mei 2021 van 10.00 – 12.00 uur in wijkcentrum Uit-Wijk, Dr. Schaepmanlaan 10-12 in Bussum.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er is ruimte voor 6 personen per workshop, vol = vol. Bij veel belangstelling zullen we extra workshops plannen.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan door een mail te sturen naar aborghardt@versawelzijn.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres- en contactgegevens én de datum waarvoor u zich wilt aanmelden.

Heeft u vragen over de workshop of andere vragen met betrekking tot mantelzorg? Neemt u dan contact op met Aleid Borghardt via dit mailadres of 06 82 34 76 09 of kijk op www.versawelzijn.nl/mantelzorg.

Kunnen wij je helpen?