Wijkcentrum St Joseph viert 15-jarig jubileum

Wijkcentrum St Joseph, in Hilversum, vierde vrijdag 13 september haar 15-jarig jubileum. Wethouder Karin Heerschop vertelde hoe het wijkcentrum in die 15 jaar is uitgegroeid tot het kloppend hart van de wijk door de energie die er ontstaat door de betrokkenheid van medewerkers, vrijwilligers, netwerk-partners en bewoners. Iedereen krijgt de kans zijn talenten te benutten en creativiteit in te zetten.
Naast wethouder Karin Heerschop waren ook voormalige wethouders Erik Boog, Patrick van den Brink en Ton Roerig aanwezig.

De prachtige mozaïek-bank, de Sociaal Sofa, is hier een sprekend voorbeeld van. Deze werd tijdens het geslaagde jubileumfeest onthuld door een regenboogvlag op te tillen. Hierbij was ook de oudste bewoonster uit de buurt aanwezig, mevrouw Van den Bosch en de langst wonende bewoners Ria en Cor van Ouwerkerk.

En ook de nieuwe naam van Grand Café Sherpa in St Joseph werd onthuld. ‘Bij Jooz’ is de plek waar omwonenden voor een schappelijk bedrag van een kop koffie of thee of een maaltijd kunnen genieten.

Daarna brachten alle aanwezigen een toost uit werd een ieder uitgenodigd voor iets lekkers op het plein. Het bleef nog lang gezellig die dag aan de Minckelersstraat 71.

Bekijk hier een impressie van deze feestelijke bijeenkomst.