Feest – Wijkcentrum St. Joseph bestaat 15 jaar!

Op vrijdag 13 september a.s. viert Wijkcentrum St. Joseph zijn 15-jarig bestaan. Dit wijkcentrum, gelegen aan de Minckelersstraat in Hilversum, is in al die jaren het maatschappelijke hart van Hilversum-Oost geworden. Het is een ontmoetingsplek voor veel wijkbewoners. Bezoekers kunnen eten in het grandcafé van St. Joseph, dat wordt gerund door medewerkers en cliënten van Sherpa, een zorginstelling in de regio Gooi & Vechtstreek die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. Versa Welzijn organiseert in het wijkcentrum wekelijks diverse activiteiten voor omwonenden.

Er zijn tijdens de feestweek van 7 tot en met 13 september 2019 diverse activiteiten, met als hoogtepunt op vrijdag het jubileumfeest. Die dag zal 15.00 uur de Sociale Sofa worden onthuld door wethouders Karin Walters en Arno Schepers. Tijdens deze onthulling toosten medewerkers, cliënten, begeleiders van het grandcafé graag samen met de aanwezigen op het 15-jarig jubileum en de maatschappelijke rol van het wijkcentrum. Ook zullen zij de nieuwe naam van het grandcafé en een smakelijke nieuwe menukaart onthullen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een heerlijke proeverij, bereid in de Sherpa-keuken. Verder zijn er diverse activiteiten zoals een ballonenclown, diverse kinderactiviteiten, een optreden van het Marimba koor en een DJ.

Ook de diverse andere organisaties die zijn aangesloten bij de woonvoorziening rondom Wijkcentrum St. Joseph zullen deze dag meevieren en diverse activiteiten organiseren.

Iedereen is welkom!

Meer informatie

Tukkie Tuk
Opbouwwerk Hilversum Oost (pc 1223)
035 750 4151 / 06 13786776
ttuk@versawelzijn.nl
www.stjosephhilversum.nl