Weesper Scootmobieltocht 2017

Scootmobieltocht 2017
 

Op woensdag 8 november vindt de tweede editie van de Weesper scootmobieltocht plaats. Net als in oktober, heeft de buurtsportcoach Ingmar Kolbrink samen met een betrokken inwoner een tocht uitgezet. De tocht is wederom 12 kilometer, wat neerkomt op ongeveer een uur rijden. Een afwisselend stukje Weesp, waarin genoten kan worden van een gedeelte van het centrum, maar vooral van de natuur.

Vanaf 10.45 uur staat voor het stadhuis de koffie klaar, waar de tocht vervolgens om 11.00 uur start. Na een uurtje rijden, sluiten we samen de tocht af met een kopje koffie en een broodje. Voor de tocht is het belangrijk dat de banden op spanning zijn en dat de accu volledig is opgeladen. Om alles in goede banen te leiden is Ingmar Kolbrink als begeleiding mee, maar vrijwilligers zijn altijd welkom.
 
Wilt u graag mee met de tocht, maar heeft u geen eigen scootmobiel? Neemt u dan contact op met de gemeente Weesp via telefoonnummer (0294) 491 391 om een scootmobiel te lenen via de rolstoel- en scootmobielpool. Let op: u kunt alleen een scootmobiel lenen als u een rijvaardigheidstraining heeft gevolgd. Vanwege de tijd, is het wellicht niet mogelijk deze vóór 8 november bij u af te nemen. Houdt u daar rekening mee.

Aanmelden voor de tocht is verplicht en kan tot dinsdag 7 november. Deelname is gratis. Voor vragen en/of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Ingmar Kolbrink (buurtsportcoach) via telefoonnummer (06) 27 62 19 43 of e-mailadres ikolbrink@versawelzijn.nl. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger mee te gaan? Neem dan ook gerust contact op met Ingmar Kolbrink.