Vrijwilligers (16+) gezocht voor Kinder Vakantie Avonturen Hilversum

In de zomervakantie organiseert Versa Welzijn Hilversum voor kinderen van 4 t/m 12 jaar de Kindervakantie Avonturen Hilversum. Elke dag is er een mooi afwisselend programma. In de 4 dagen bouwen de kinderen een mooie hut met vriendjes en vriendinnetjes en elke dag zijn er allerlei andere activiteiten zoals bosspelen, speurtochten of een heerlijke waterdag! Het thema van dit jaar is Superhelden.

Dit jaar zijn de vakantie avonturen van dinsdag 25 juli t/m vrijdag 28 juli, (Paulusschool, Irisstraat 2 Hilversum) en van dinsdag 29 augustus t/m vrijdag 1 september in en rondom wijkcentrum Lopes Dias; (Lopesdiaslaan 213 Hilversum). Elke dag van 10:00 – 16:00 uur. Om deze weken in goede banen te kunnen leiden, ben ik op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te helpen als vrijwilliger tijdens deze weken. Als vrijwilliger draait u mee in een gezellig en gevarieerd team en begeleidt u de kinderen tijdens de activiteiten.

Lijkt het u leuk om blije gezichten van de kinderen te zien? En daar zelf voor te zorgen? Meldt u dan aan als vrijwilliger voor één of meerdere dagen in de zomervakantie!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de kinderwerker, Jet van der Wal, email: jwal@versawelzijn.nl, tel: 06-13965981. www.versawelzijn.nl