Vrije Tijd Blije Tijd activiteiten

Versa Welzijn organiseert samen met andere organisaties activiteiten voor mensen met een beperking onder de naam Vrije Tijd Blije Tijd. De komende tijd organiseren we:
Zaterdag 8 februari is er weer de grote VALENTIJNSDISCO met DJ IMRE !!!
De vrijwilligers zijn er weer, er is weer swingende discomuziek en ook gezellige zwijmelmuziek !! We gaan weer veel dansen. Leuk om jullie weer te zien. Rood is de kleur van de liefde. Doen jullie wel iets roods op of aan ???? De DISCO is van 20.00-22.00 uur en de entree is €2 euro. Er zijn lekkere hapjes.
WIJKCENTRUM DE KOEPEL, KAPITTELWEG 399a, naast het Winkelcentrum Kerkelanden.

De eerstvolgende Vriendenkringsoos is op zaterdag 16 februari. Vooral bedoeld voor LVB en mensen met Ambulante Begeleiding. Wijkcentrum de Koepel, vanaf 20.00 uur.

De grote gezellige FAMILIEBINGO voor jullie is er op zondag 22 maart. Van 14.00-16.00 uur. De hoofdprijs is een compleet BBQPAKKET zodat je met je familie, of je vrienden, of je huisgenoten gezellig kunt bbq’en als het lekker weer wordt. Een bingokaart kost 4 euro !! en dat is inclusief lekkere hapjes. Voor drankjes moet je wel zelf geld meenemen. Er zijn vrijwilligers om je te helpen. In Wijkcentrum de Koepel !!

De data voor de eerstvolgende LELIEDISCO’S zijn: zaterdag 14 maart, 9 mei en 13 juni. Allemaal in De Koepel. In april is er geen disco.

Countrydansen, creaclub, biljartgroepje en de Leliekoffietafel zijn tegenwoordig weer op de woensdagavonden in de KLEINE LELIE (Hilvertsweg 89-91). Weest welkom om eens te komen kijken. Voor informatie : gbos@versawelzijn.nl .

Meer informatie:
Gert Bos gbos@versawelzijn.nl – 06-19 22 70 82
sociaal werker / buurt-opbouwwerker Hilversum Zuid

Let op Facebook : Leliedisco