Vooraankondiging Dag van de Mantelzorg – Huizen & BEL

Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers zijn geen beroepsmatige zorgverleners, maar geven zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie ze zorgen.

De bijdrage van mantelzorgers aan de zorg van een naaste is heel waardevol. Uit waardering hiervoor willen de HBEL gemeenten u in de week van 9 november welkom heten bij één van de ontspannende activiteiten in Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. Deelname is gratis.

Op vrijdagmiddag 9 november worden de volgende activiteiten aangeboden:

  • film met drankje en hapje in het Brinkhuis in Laren
  • een creatieve workshop in de Blaercom in Blaricum
  • een high tea bij Café Staal.

Op donderdagavond 8 november is er een wijnproeverij met bijpassende hapjes bij Siersma Wijnadvies in Huizen.
Daarnaast is de werkgroep bezig met het organiseren van stoelmassage en handmassage voor een ontspannen moment. Ook staan er nog andere activiteiten op het programma waarover later meer informatie volgt.

Kijk voor het definitieve programma en wijze van aanmelding op de website van Versa Welzijn.

Gezelschap en vervoer
Wilt u gebruik maken van een vrijwilliger die een paar uur uw kennis/familielid gezelschap houdt of iemand  die u naar een van de activiteiten brengt en weer ophaalt? Neem dan contact op met Vrijwillige Thuishulp tel.nr. 035-524 1414 (op werkdagen van 9.30 tot 12.30 uur), of mail naar: thuishulp@vchuizen.nl