Versa Welzijn biedt schuldhulpverlening in Weesp

Vanaf 1 april 2021 opent Versa Welzijn, in samenwerking met de gemeente, haar deuren voor mensen met schulden. Een schuldhulpverlener kijkt samen met u naar de financiële situatie en kijkt welke mogelijkheden er zijn. Schuldhulpverlening is een traject waarin iemand met schulden door een schuldhulpverlenende instantie wordt geholpen en begeleid in het aflossen van de financiële schulden. In Weesp kunnen inwoners dus vanaf nu hiervoor terecht bij Versa.

Schulden kunnen door allerlei oorzaken ontstaan; te veel uitgeven, persoonlijke omstandigheden, ontslag, of een te hoge lening. Soms lopen de schulden zo hoog op en wordt de situatie zo onoverzichtelijk dat u er op eigen kracht niet meer uit kunt komen. Inwoners van Weesp met schuldproblematiek kunnen dan een beroep doen op Versa Welzijn.

Schulden brengen niet alleen financiële problemen met zich mee. Zij kunnen ook leiden tot stress, problemen in de relatie of in het gezin. Schulden kunnen mensen belemmeren in alle aspecten van het leven. Samen met de schuldhulpverlener, de sociaaljuridisch dienstverlener en maatschappelijk werk komen al deze aspecten aan bod.

Wilt u een afspraak maken? Onze medewerkers staan voor u klaar! U contact opnemen met Versa Welzijn, 035-6231100, Papelaan 99, 1382 RK WEESP

Kunnen wij je helpen?