Verrassingspakketje voor omwonenden De Malbak – Blaricum

De sociaal werkers van Versa Welzijn in wijkcentrum De Malbak in Blaricum Bijvanck hebben samen met vrijwilligers een lockdown-verrassingspakketje gemaakt om buurtbewoners een hart onder de riem te steken in deze moeilijke Coronatijd.

Samen hebben zij maar liefst 500 pakketjes samengesteld met leuke doe-, eet- en win-dingen: een koffiebon voor als de Malbak weer helemaal open is, een heerlijk recept, loterijbonnen om leuke prijsjes mee te winnen, een Versa pen, een Bijvanck kruiswoordpuzzel en twee heerlijke kanjer stroopwafels.

Alle pakketjes zijn bij omwonenden in de brievenbus gedaan en bij sommige bewoners is ook aangebeld voor een praatje en om te vragen hoe het gaat.

Locatiebeheerder en sociaal werker Sabine Kuperus: ‘500 pakketjes pfffffffffff. Het was een enorme klus, maar heel leuk en zinvol om te doen! De tijd die we hier als team in hebben gestoken heeft ons ook weer op nieuwe verfrissende ideeën gebracht die we kunnen gaan opzetten met alle vrijwilligers als we weer weer helemaal los kunnen gaan na de Coronaperiode.´

Kinderwerker Wendy Pos heeft een filmpje gemaakt van deze leuke actie die zij samen met haar collega’s en de vrijwilligers heeft opgezet (zie hieronder)!

Wilt u ook vrijwilliger worden voor De Malbak? Of heeft u een leuk idee voor een activiteit of actie in het wijkcentrum of de wijk? Neem dan vooral contact op met Sabine Kuperus, skuperus@versawelzijn.nl of 06-13 96 60 30. Zij kijkt graag met u naar de mogelijkheden!

Kunnen wij je helpen?