Verrassingsconcert bewoners De Zandzee en koken voor Netwerk Toffe Peren

Er gebeuren een hoop mooie dingen in deze coronaperiode, graag lichten we er hier twee voor u uit. 

Bewoners De Zandzee verrast met optreden Gooische Muziekschool

Donderdagochtend 9 april heeft het eerste verrassingsconcert plaatsgevonden dat wordt aangeboden door de Gooische Muziekschool in samenwerking met de Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

Leerlingen van de Gooische Muziekschool spelen bij De Zandzee

Als Vrijwilligerscentrale zijn wij buren van de Gooische Muziekschool en zo is het idee ontstaan om verzorgings-, verpleeg- en andere tehuizen in Gooise Meren in deze tijd te verrassen met een vrolijke noot.

Vandaag is het eerste concert gegeven in de binnentuin van De Zandzee door Joep Lans, pianist, Kim Schimmel en Marco de Jong, trompettisten, onder de bezielende leiding van Coen Schimmel, directeur van de Gooische Muziekschool. Dat is door de bewoners van De Zandzee zeer gewaardeerd. Gedurende deze Corona periode wordt een reeks concerten gehouden. Heeft u ook interesse voor een buitenconcert voor uw bewoners? Stuur een email naar: info@vcgooisemeren.nl

 

 

Vele vrijwilligers koken voor inwoners vanuit het Netwerk Toffe Peren

Vanuit Netwerk Toffe Peren koken vrijwilligers voor inwoners in Gooise Meren en Hilversum e.o. die in deze tijd een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Er wordt op woensdag en vrijdag gekookt, gisteren voor maar liefst 60 personen. Leuk om te melden is dat binnen een mum van tijd bij de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren mensen zich hebben aangemeld om te koken, de maaltijden rond te brengen en schoonmaken! Super. De komende weken hoopt het Netwerk Toffe Peren nog heel veel mensen te verblijden met een maaltijd aan huis. Dank aan alle vrijwilligers!
Meekoken? Stuur dan een email naar de Vers Vrijwilligerscentra: info@vcgooisemeren.nl

Foto Gebakken Peren Netwerk