Uitnodiging vrijwilligersavond – Laren

De gemeente Laren organiseert op vrijdag 7 september samen met Versa Welzijn de jaarlijkse vrijwilligersavond. De vrijwilligersavond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het Brinkhuis, Brink 29 in Laren. Iedereen in Laren die vrijwilligerswerk doet is van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen.

De gemeente bedankt op deze avond alle vrijwilligers uit het dorp en wil haar waardering tonen voor de fantastische inzet die zij bieden om van Laren het mooie dorp te maken waar we trots op kunnen zijn.
Het belooft een leuke, gezellige avond te worden. Na het welkomstwoord van wethouder Van Hunnik wordt een gevarieerd programma geboden met voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar bij te praten. En natuurlijk verhogen een drankje en heerlijke versnaperingen de gezelligheid nog eens!

Aanmelden voor deze avond is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar abijleveld@versawelzijn.nl met daarin vermeld de naam van de vrijwilligersorganisatie en de namen van de vrijwilliger(s) / uw naam.

Voor vragen kunt u terecht bij Anneke Bijleveld via het telefoonnummer 06-49 37 71 71 of door een e-mail te sturen naar eerder genoemd mailadres.