Uitnodiging Inspiratielunch Cormac Russell – 5 dec 2018

Cormac Russell is onze inspiratiebron als het gaat om gemeenschapsondersteunend werken. Hij weet ons keer op keer te inspireren en op woensdag 5 december komt Cormac Rusell naar Gooi en Vechtstreek, voor onder andere een inspiratielunch. Graag nodigen we je uit om hierbij te zijn.

Uitnodiging: Inspiratielunch
Tussen 12 en 14 uur organiseren we op woensdag 5 december a.s. in De Hilt, Eemnes (Hasselaarlaan 1c, 3755 AV Eemnes) een inspiratielunch met Cormac Russell.

Cormac Russell
Cormac Russell is een begenadigd verteller en weet zijn toehoorders te inspireren en ontroeren. Maar ook weet hij, op niet mis te verstane wijze, mensen te confronteren met vooroordelen en ingeslepen gedragspatronen. Hij heeft gemeenschappen, organisaties, NGO’s en overheden over heel de wereld getraind in de ABCD aanpak. Hij is faculteitslid van het Asset-Based Community Development (ABCD) Instituut in Groot-Britannië en directeur van ABCD Europe.

ABCD-aanpak: een “Way of living”
Alvast een sneak preview? Zie dit filmpje waarin Cormac Rusell ABCD toelicht.
Of lees dit interview met medewerkers van Versa Welzijn na een eerdere workshop met Cormac Russell.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de inspiratielunch*. Dit kan tot 27 november a.s. Wees er snel bij, er is maximaal ruimte voor 100 deelnemers!

*de inspiratielunch is in het Engels.

Hartelijke groet,
Anita Keita
directeur-bestuurder Versa Welzijn
06 41 34 65 52