Time4U groep voor jongeren heeft nog plek

Time4U is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar met een ouder (of ander familielid) die niet lekker in zijn of haar vel zit of heeft gezeten, bijvoorbeeld door een depressie, borderline, PTSS, burn-out, psychose, autisme, NAH of verslavingsproblemen.

Tijdens Time4U worden er door middel van interactieve opdrachten verschillende thema’s behandeld: onder andere de ziekte van het familielid, hoe ga je daarmee om, goed voor jezelf (blijven) zorgen en je zelfbeeld. Daarnaast wordt er ook een boks workshop en een schrijf workshop georganiseerd. Jongeren zien dat zij niet de enige zijn, dat de situatie niet hun schuld is en krijgen tips & tricks over hoe zij op een goede manier met de situatie om kunnen gaan. Het is fijn om (h)erkenning te vinden bij anderen in een veilige en laagdrempelige omgeving. Bekijk voor meer informatie het volgende filmpje: Time4u (12 tot 16 jaar) ”KOPP/KOV’ 

De groep start volgende week maandag 31 oktober en zal 8 keer op de maandagmiddagen van 16.00 tot 17.30 bij Jongerencentrum Lopes Dias (Lopes Diaslaan 215, Hilversum) zijn. Een week later instromen is ook nog mogelijk.

Vrijblijvend aanmelden
Er is geen verwijsbrief nodig en er wordt ook geen dossier opgebouwd.

Goed om te weten, is dat de volgende groep pas weer eind mei start. Pak dus je kans om nog voor de groep van dit najaar aan te kunnen melden!

Meer informatie en aanmelden

team KOPP/KOV
Jochen Starreveld & Mariëlle Benic

T +31 (0)6 – 15 02 74 92 | +31 (0)6 – 41 78 35 19
A Jacob Obrechtstraat 92 | 1071 KR Amsterdam
E koppkov@arkinjeugd.nl

www.jeugdpreventieamsterdam.nl

Kunnen wij je helpen?