Themabijeenkomst ‘Brandveiligheid en Digitale veiligheid’ – Muiden/Muiderberg

In april organiseert Versa Welzijn 2 keer de themabijeenkomst ‘Brandveiligheid en Digitale veligheid’: hoe maak je jouw woning zo brandveilig en hoe kun je op een veilige manier internetten?

Wat kan ik zelf doen, wat niet en wie kan u daar dan bij helpen? Onze gastspreker Ed Egbers van Gooise Meren, afdeling openbare orde en veiligheid, geeft inzicht in zaken die te maken hebben met digitale veiligheid. Hij vertelt over nieuwe trends op het gebied van digitale veiligheid en trucs die mensen gebruiken om je gegevens te misbruiken. Wilma Goudberg vertelt over rookmelders en haar functie als wijkbrandweer. Tevens is Nikki Lowijs, adviseur Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Gooise Meren, aanwezig om vragen te beantwoorden op het gebied van de openbare orde.

De themabijeenkomst wordt georganiseerd door Carlos Tilburg, medewerker van Versa Welzijn mantelzorgondersteuning en maatschappelijk werker in Muiden, in samenwerking met de Gemeente Goosie Meren en de Brandweer. De bijeenkomst is mede bedoeld om mensen te informeren over de verplichting van het plaatsen van een rookmelder in iedere woning per 1 juli 2022.

De themabijeenkomst vindt plaats op de locatie de Kazerne (De Raadszaal), Kazernestraat 10 in Muiden op donderdag 21 april 2022 , van 10.30 – 11.30 uur en op woensdag 20 april 2022, van 1030 – 1130 in de Nienhuis Ruyskade 26 in Muiderberg.

U ontvangt van ons informatie over de werkzaamheden van de brandweer en de gemeente Gooise Meren op het gebeid van brandveiligheid en digitale veiligheid en wij zorgen op de dag zelf dat u de benodigde informatie heeft om deel te kunnen nemen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Bij veel belangstelling zullen we mogelijk een extra themabijeenkomst plannen.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan door een mail te sturen naar ctilburg@versawelzijn.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres- en contactgegevens. Heeft u vragen over de themabijeenkomst of andere vragen met betrekking tot brandveiligheid of digitale veiligheid? Neem dan contact op met Carlos Tilburg via dit mailadres of 06 82 86 89 48.

Kunnen wij je helpen?