Sociaal werker Gert Bos genomineerd voor Gooi- en Eemlander van het Jaar 2017

De Gooi- en Eemlander gaat net als vorig jaar op zoek naar De Gooi- en Eemlander van het Jaar m/v. Welke regiogenoot maakte in 2017 het verschil? Lezers konden kandidaten voordragen bij de redactie van de krant. Uit de voorgedragen regiogenoten zijn er acht door de redactie geselecteerd, die in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw in de krant worden gepresenteerd. Eén van de genomineerden is Gert Bos, sociaal werker bij Versa Welzijn. Op vrijdag 29 december staat zijn verhaal in de krant.

Lezers van de krant maken door middel van stemmen uit wie de titel krijgt. De winnaar krijgt buiten de eer een geldbedrag van vierhonderd euro, een cartoon en een beeldje van ‘De krantenlezer’.
Sommigen zullen bekend zijn bij het grote publiek, maar er zijn ook mensen bij die zich achter de schermen verdienstelijk hebben gemaakt.

Gert is heel blij met de nominatie. Niet voor zichzelf, maar voor de vrijwilligers van wijkcentrum De Lelie. Hij vindt het belangrijk om hen in het zonnetje te zetten. In maart van dit jaar is het wijkcentrum afgebrand. De activiteiten zijn tijdelijk op andere locaties ondergebracht en konden voortgezet worden dankzij de inzet van de betrokken vrijwilligers.

Houd de Gooi- en Eemlander in de gaten en stem op Gert Bos voor de vrijwilligers van De Lelie!