Opbouwwerker Dolf van Versa: “Samen maken we dé huiskamer van Naarden met nieuwe herinneringen, nieuwe ontmoetingen en vooral nieuwe verhalen.”

Het is kort voor de bouwvak maar het gaat nu echt van start: de bouw van het multifunctioneel Keverdijk in Naarden. Opbouwwerker van Versa, Dolf Adam, richtte het woord tot de aanwezigen, hij stond even stil bij de ‘oude’ SCAN: “Ik ben sinds mei 2019 actief in Naarden en nauw betrokken bij de Scan geweest en heb in die periode 4 verschillende data voorbij zien komen om te verhuizen naar de tijdelijke locatie, de huisjes hier achter.  Dat had consequenties voor de planning en doorgang van de activiteiten. Het is dan ook half februari gelukt om te verhuizen en het ziet er erg gezellig uit, maar door de Corona maatregelen hebben we daar nog nauwelijks gebruik van kunnen maken en het vraagt van ons ook de nodige creativiteit om invulling te geven aan de start van het nieuwe seizoen na de zomervakantie.  Wij zijn erg blij met de start van de bouw van het nieuwe pand. We staan nu op de locatie van de oude Scan. Een plek waar veel herinneringen zijn gemaakt, waar veel ontmoetingen tot stand zijn gebracht, waar mensen iets hebben geleerd en dat laten we achter ons. Want we zijn nu hier om vooral samen met alle mensen, jong en oud, en onze partners de Schakel en de bibliotheek een nieuwe toekomst in te gaan . Samen maken we dé huiskamer van Naarden met nieuwe herinneringen en nieuwe ontmoetingen en vooral nieuwe verhalen. Samen is de de sleutel voor succes!”

Daarna gaf Wethouder Nico Schimmel het startsein door enkele rookpluimen te activeren. In het nieuwe pand komen straks onder andere De Schakel, Versa Welzijn en de bibliotheek. De verwachting is dat het MFC komend voorjaar opgeleverd wordt.