Nomineer de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van Hilversum van 2022

De Vrijwilligerscentrale Hilversum is op zoek naar dé vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar. Inwoners kunnen hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie tot en met zondag 20 november nomineren via www.vchilversum.nl. Daarna wordt de winnaar in het Museum van Hilversum door een representatieve vakjury op feestelijke wijze bekend gemaakt. Dit gebeurt op woensdagavond 7 december, op Nationale Vrijwilligersdag.


Met de tweede editie van deze verkiezing zet de gemeente Hilversum alle vrijwilligers uit Hilversum in het zonnetje. Vrijwilligers zijn bijzonder belangrijk voor onder andere sportverengingen, musea, school, buurthuis of theater. De winnaars van de verkiezing ontvangen naast de titel ‘Vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2022’ en een mooi geldbedrag om te besteden bij de organisatie waar hij of zij werkzaam is.

Mariëlle Oldenbeuving: Coördinator Vrijwilligerscentrale Hilversum: ‘De Vrijwilligerscentrale Hilversum is de schakel tussen (jonge) vrijwilligers en maatschappelijke organisaties. Wij kijken naar de talenten en krachten van vrijwilligers en matchen deze aan Hilversummers die dat nodig hebben. Vrijwilligers zijn het hart van de samenleving.

Meer informatie over de verkiezing vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie vind je op www.vchilversum.nl
Nomineren kan nog tot en met zondag 20 november.

Kunnen wij je helpen?