Nieuwe vriendschappen opbouwen met Join Us in Huizen en Gooise Meren

Bijna elke jongere is druk met social media. Vrienden te over op Facebook. Maar in het dagelijks leven is eenzaamheid onder jongeren intussen een veel voorkomend probleem.
Tijd om daar iets aan te gaan doen! Versa Welzijn Huizen en Gooise Meren en Join Us hebben de handen ineen geslagen en starten medio maart met groepen voor 12 tot 18-jarigen en voor 18 tot 25-jarigen.


Om de week op woensdagavond komt een groep in bijeen in wijkcentrum Connect (Huizen) met jongerenwerkers Nathalie en Marouane en in Wijkcentrum Uit-Wijk (Bussum) met jongerenwerkers Vincent en Abdeslam.

Nathalie: “Als jongerenbegeleider bij Join us heb ik zin om samen met jou nieuwe dingen te ontdekken. Ook ga ik je helpen nieuwe vriendschappen op te bouwen en te behouden. Mijn naam is Nathalie en ik ben jongerenwerker en budgetcoach bij jongerencentrum Connect. Ik houd me bezig met de meidengroepen, een aantal leuke projecten en Join us! Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in het jongerencentrum. Ook jij! Ik zorg ervoor dat jij je vanaf het allereerste moment goed voelt. Ook ga ik je helpen sociaal sterker te worden en je talenten te ontdekken. Vind je het spannend? Dat is helemaal niet zo gek. Kom gewoon een avondje proefdraaien en ontdek of het bij je past. Zie ik je binnenkort?”

Houd de pagina Activiteiten en Cursussen op deze website in de gaten om te zien wanneer Join Us echt start, of mail vast naar huizen12-18@join-us.nu / gooisemeren12-18@join-us.nu