Nieuw: Inloopspreekuur Huisvesting in Hilversum

Inwoners van Hilversum met vragen over huisvesting kunnen vanaf deze novembermaand terecht op het nieuwe Inloopspreekuur Huisvesting van Versa Welzijn. Het gratis spreekuur is elke donderdag van 13.00 – 14.00 uur op het kantoor van Versa Welzijn aan de Larenseweg 30 in Hilversum (spreekkamer 2). Een afspraak maken is niet nodig.

Het kan gaan om vragen over het inschrijven bij woningnet, wel of niet urgentie aanvragen, versnellen van het zoeken naar een woning, reageren op woningen of bijvoorbeeld woningruil. Alle vragen rondom huisvesting zijn welkom.

Mohsen El Arif, maatschappelijk werker: “We merkten de laatste tijd dat er steeds meer vragen kwamen over huisvesting. Daarom hebben we nu een speciaal inloopspreekuur geopend, zodat we mensen snel en goed kunnen helpen. En als een vraag te ingewikkeld is, of als er meer tijd nodig is om iets goed uit te zoeken, dan plannen we alsnog een aparte afspraak in.”

Weg en Wijzer
Naast het nieuwe Inloopspreekuur Huisvesting biedt Versa Welzijn in Hilversum ook de inloopsspreekuren Weg en Wijzer. Hier kunnen alle inwoners van Hilversum zonder afspraak en gratis terecht met allerlei vragen over hun administratie, formulieren, inkomen, toeslagen, voorzieningen, werk en meer. Inloopspreekuren Weg en Wijzer:
• Wijkcentrum Lopes Dias, iedere ma van 10.00 tot 11.30 uur (Lopes Diaslaan 213)
• Wijkcentrum De Kleine Lelie, iedere di van 15.30 tot 17.00 uur (Hilvertsweg 89-91)
• Wijkcentrum St. Joseph, iedere do van 10.00 tot 11.30 uur (Minckelersstraat 71)

Meer informatie
Mohsen El Arif, maatschappelijk werker, marif@versawelzijn.nl, 06 21 83 63 40