Nieuw: Dagje Hart van Laren

In navolging van het succesvolle ‘dagje Blaercom’ en ‘de Ontmoeting’ in het Huis van Eemnes, start Versa Welzijn op woensdag 11 maart met ‘Dagje Hart voor Laren’ vanuit de serre van centrum Schering & Inslag achter het Raadhuis in Laren.

‘Dagje Hart voor Laren’ wordt een plek van activering, ontmoeting en samenzijn voor mensen met een fysieke beperking of een mentale kwetsbaarheid. Bezoekers kunnen individueel met een eigen activiteit bezig zijn of ervoor kiezen om samen met een vrijwilliger of andere deelnemer iets te ondernemen. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig.

Samen dingen doen is leuker dan alleen. Onder begeleiding je hobby weer oppakken, samen naar de film in het Brinkhuis, van gedachten wisselen over actuele onderwerpen, schilderen of mozaïeken, een spel spelen, hulp krijgen bij het werken op de computer, samen inkopen doen, samen lunchen enz.

Wanneer?
Alle woensdagen van 10:00 tot 15:30 uur. Kosten: E 8,00 incl. lunch. Deelnemen kan zonder indicatie. Start woensdag 11 maart 2020.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden?
Bel of mail dan naar Carla Resing, begeleider van het project. Zij komt desgewenst vrijblijvend op huisbezoek voor verdere uitleg en kennismaking. Tel: 06 31995656. cresing@versawelzijn.nl

P.S. ‘Dagje Hart van Laren’ is nog op zoek naar enkele vrijwilligers die het leuk vinden om mee te denken en mee te werken (wekelijks of 2 wekelijks rooster).

Bekijk ook flyer Hart van Laren maart 2020