NAH Pluspunt: thema-avond over onzichtbare gevolgen van hersenletsel

Al jaren biedt het NAH Pluspunt advies en ondersteuning aan mensen met hersenletsel en mantelzorgers, maar ook aan verwijzers en andere professionals die werken met deze doelgroep. Het informatiepunt is door corona lange tijd dicht geweest, maar opent nu opnieuw haar deuren. Dit doen zij onder andere met een thema-avond op 8 september over de onzichtbare gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ook de inloopochtend zal weer elke donderdagochtend plaatsvinden.

Thema-avond ‘Onzichtbare gevolgen van hersenletsel’
Na het oplopen van hersenletsel kunnen mensen last blijven houden van de gevolgen. Vooral de onzichtbare gevolgen, zoals gedragsverandering of overprikkeling, kunnen een grote impact hebben op het dagelijks functioneren van de getroffene zelf en zijn of haar omgeving. Op 8 september zal gastspreker Hans van Dam, hersenletselexpert, ingaan op hoe om te gaan met de onzichtbare veranderingen en gevolgen. Gezien vanuit zowel de mantelzorger als de getroffene.
Tijdens deze bijeenkomst is het mogelijk om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan om ervaringen uit te wisselen.

De thema-avond is op donderdag 8 september 2022 van 19.30 tot 21.30 uur in activiteitencentrum Jan Ligthart van Sherpa (Brinklaan 36a, Bussum). De toegang is gratis en niet regio gebonden. Aanmelden is wel gewenst. Dit kan via e-mailadres acjanligthart@sherpa.org, graag met vermelding van het aantal personen.

Informatie NAH Pluspunt:
Het NAH Pluspunt is een samenwerking tussen Sherpa, Versa Welzijn en Afasiecentrum Flevopolder, ’t Gooi e.o en is gevestigd in activiteitencentrum Jan Ligthart, Brinklaan 36a in Bussum. Het biedt informatie en advies aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun omgeving. Onder andere door thema-avonden, cursussen en het bieden van lotgenotencontact. Elke donderdagochtend is er een gratis inloopochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Flyer A5 Thema avond 8 september 2022 NAH Pluspunt

Kunnen wij je helpen?