Mooie (deels gratis) activiteiten in de Dutch Media Week en Rainbow Week

In de komende 3 weken staan er mooie activiteiten op stapel in Hilversum.
Van 4 tot en met 13 oktober is het Mediafestival ‘Dutch Media Week’ en van vrijdag 11 oktober tot en met vrijdag 18 oktober is het ‘Rainbow Week’.

Tijdens de Dutch Media Week draait het in heel Hilversum om de impact van media op ieders leven. Een festival voor jong tot oud en van gebruiker tot mediamaker waarin bijzondere en actuele verhalen van en over media verteld en ontdekt worden.

Van 11 oktober tot en met 18 oktober introduceert Hilversum voor het eerst de Rainbow Week. Een hele week lang staat Hilversum in het teken van inclusiviteit en diversiteit met tal van activiteiten en feesten rondom die thema’s.
De week wordt in stijl afgesloten met het Hillywood Rainbow Ball. Hillywood Rainbow Ball is een gi-gan-tisch feest om de inclusiviteit en diversiteit van Hilversum en omgeving te vieren. En dat kunnen we alleen maar groots doen met 2012 Eurovisie Songfestival winnares Loreen, zangeres Shary-An en de Gooische Zangers.

Hieronder staan een aantal activiteiten van de Dutch Media Week (4 – 13 oktober) en in deze flyer vind je alle activiteiten in de Rainbow Week.

activiteiten Dutch Media Week: 

– Gratis, rondleidingen beeld en geluid 

– Voor 5 euro, kinderradiofabriek

– Voor 5 euro, familiefestival

– Gratis, virtual reality experience 

– Gratis, Dutch Media Week op de Kerkbrink

– Gratis, voor meiden van 13 tot 18 jaar, social media skills

– Voor 6,50 euro, maar gratis voor vrouwen, tentoonstelling mediavrouwen 

– Gratis, letters drukken

– Gratis, Rondleiding Mediapark 

– Voor 5 euro, Familiefestival

– Gratis, Open Studio Dagen!