Mantelzorger in Balans

Voor wie
Voor mensen die leven met kanker. Kanker heb je niet alleen. De ziekte speelt een grote rol in het leven van de patiënt, maar zeker ook in dat van de mantelzorger, de naaste. Ook zijn/haar leven staat op zijn kop, en het is niet altijd gemakkelijk om hierover te praten met mensen in je directe omgeving.

Wat houdt Mantelzorger in Balans in
Op de eerste donderdag van de maand praten we met elkaar over wat ons bezighoudt als mantelzorger. Het gaat dan over ons eigen leven en de zorgtaken. We praten en we dóen. Elke bijeenkomst heeft een thema.

  • Op 1 november ‘liefde en zorg’
  • Op 6 december ‘samen zorgen’.

Je kunt per keer bekijken of je wilt deelnemen. De groep wordt begeleid door een gids van Viore en een sociaal werker van Versa Welzijn.

Mantelzorgers/naasten zijn élke donderdagmiddag welkom bij Viore. Om elkaar te ontmoeten, om ervaringen uit te wisselen, en om gewoon aan tafel in onze gezellige huiskamer een kop koffie of thee te drinken. Natuurlijk ben je als mantelzorger daarnaast ook op andere dagen welkom bij Viore, om deel te nemen aan activiteiten.

Waar en wanneer
Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker
Oostereind 115
1212 VH Hilversum
Donderdag 1 nov. en 6 dec. 2018 van 13.00 – 15.00 uur.

Aanmelden
Als je wilt deelnemen of als je meer informatie wil, kun je ons mailen via vrijwilligers@viore.org. Bellen kan natuurlijk ook: 035 685 35 32. Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in ons ‘spaarvarken’ wordt natuurlijk erg gewaardeerd.