Koffie-/theemiddag in De Kruisdam – Hilversum

Bij Stichting Hilversumse Meent en Versa Welzijn is zorg ontstaan over bewoners die moeite hebben met het gebrek aan menselijk contact in Corona-tijd. Het bestuur van Stichting Hilversumse Meent heeft daarom gekozen voor beperkte opening van De Kruisdam. Bijvoorbeeld voor bloedprikken (op afspraak op donderdagochtend). En in de vorm van een koffie of theemiddag.

Op de donderdagmiddag van 12.00 – 15.00 uur komt er een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten (uiteraard met inachtneming van alle geldende regels) en om gezellig een kop koffie of thee te drinken.
Dit alles om elkaar wat vitamine W.A. (Warmte en Aandacht) te geven.

De middag staat onder leiding van Versa. Waarom? De coronaregels schrijven voor dat er bij activiteiten iemand aanwezig is die aanspreekbaar is op naleving van coronamaatregelen.

Een andere coronaverplichting is dat inschrijving noodzakelijk is. Zo weten we wie er komen en hoeveel mensen tegelijk. Aan het drinken van een kop koffie of thee op deze middag zijn dit keer geen kosten verbonden. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat er activiteiten worden ontplooid zoals koersbal en dergelijke.

Het bestuur van de SHM en de leiding van Versa hopen hiermee een gebaar te maken richting onze wijkbewoners.

Vanaf donderdag 21 januari 2021 bent u van harte welkom!
Inschrijven kan door even een telefoontje te plegen, een sms te sturen of een e-mail te sturen naar:

Mevrouw: Malin Kolbrink, coördinator Versa Welzijn
Telefoon: 06-46376334
Email: mkolbrink@versawelzijn.nl

Kunnen wij je helpen?