Kalken voor kinderwerk de Lelie Hilversum

Zoals iedereen inmiddels wel weet is op 22 maart jl. wijkcentrum de Lelie verwoest door brand. In de nasleep zijn alle betrokken partijen druk bezig geweest om alle activiteiten door te kunnen laten gaan. Voor een wederopbouw is echter een hoop nodig. Zowel in mankracht als in denkkracht als in financiën. Om ons op dat laatste gebied te steunen is vrijwilliger Thomas Boerma een ludieke actie begonnen: kalken voor de Lelie.

Voor deze actie heeft Thomas een speciale auto gekocht. Eentje die met stoepkrijt betekend en beschreven kan worden. Met de auto gaat Thomas mee doen aan de Barrel Challenge en laat zo de wereld al die mooie leuzen en teksten zien. In ruil voor een plekje op de auto levert men een bijdrage, een donatie voor kinderwerk de Lelie.

Al jaren draait Thomas Boerma op zaterdag de toneelclub van Kinderwerk de Lelie. Elk jaar schrijft, repeteert en voert deze groep een toneelvoorstelling uit.

Via Facebook werft Thomas zijn donateurs en volgers. De eerste teksten staan al op de auto maar er is nog meer dan genoeg plek. Door mee te doen aan deze actie steunen we niet alleen kinderwerk de Lelie, maar bedanken we vooral een vrijwilliger met een gigantisch groot, warm hart.

Doe mee! De dwerg is klaar om beklad te worden. Stuur een bericht met je tekst! Je ontvangt de verdere gegevens. De hoogte van de bijdrage bepaal je zelf. Alles is welkom!
www.facebook.com/kalkenvoordelelie/