In Naarden start de eerste Studiekring 50plus

Houdt u ook niet altijd van theekransjes en borrelpraat? Mag een gesprek ook wel eens ergens over gaan? Dan is een Studiekring misschien iets voor u.

Vanuit het project Het Gooi Leeft! ligt in  Naarden ligt een plan klaar om samen een nieuwe Studiekring op te richten. Zo’n Studiekring komt een maal per twee weken bij elkaar om van gedachten te wisselen over de meest uiteenlopende onderwerpen; onderwerpen uit de actualiteit of voortkomend uit de ervaring en interesses van de deelnemers. Het doel is om op een prettige manier op de hoogte te blijven van wat er in de wereld gebeurt en om kennis, ideeën en meningen met elkaar te delen. Vaak ontstaan er binnen een Studiekring hechte vriendschappen die jarenlang kunnen blijven bestaan.

Wat zijn zoal de onderwerpen? Economie, filosofie, wereldgodsdiensten, maar ook hobby’s, reizen, voeding, gezondheid. De onderwerpen worden overigens door de Studiekring zelf gekozen. Een Studiekring komt doorgaans een maal per twee weken bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

Bent u nieuwsgiering geworden en wilt u nadere informatie?
We organiseren een informatiebijeenkomst op maandag 9 april van 14-16 uur in De Veste aan de Wilhelminalaan 1 in Naarden.

Fijn als u zich vooraf aanmeldt:
Mariet Piebes/Wout Vermeulen 06 13 96 65 20
penningmeester@parkwijknaarden.nl
06 57 57 82 92