Hulp bij invullen belastingaangifte – BEL gemeenten

Inwoners van Blaricum, Eemnes en Laren kunnen bij Versa Welzijn hulp krijgen bij de belastingaangifte over 2019. In maart en april is hiervoor deskundige hulp aanwezig, op telefonische afspraak, in het gebouw van Schering en Inslag aan de Eemnesserweg in Laren, aan de achterkant van De Binckhorst-St Jan-school. De hulp is uitsluitend bestemd voor mensen met een inkomen tot € 38.000/jaar. De kosten per enkele aangifte bedragen € 17,50 en voor een echtpaar € 25,00.

De belastinghulp verzorgt uw aangifte per computer, u krijgt een uitdraai mee.

Voor het versturen hiervan dient u in het bezit zijn van een DigiD code (= een wachtwoord en een gebruikersnaam). Bent u nog niet in het bezit van een DigiD code, vraag deze dan zo spoedig mogelijk aan. Als u dat graag wilt, kan de belastinghulp van Versa Welzijn u hierbij helpen.

Heeft u geen oproep ontvangen van de belastingdienst? Het kan voor mensen met een laag inkomen toch zinvol zijn om aangifte te doen.

Voor vragen en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Versa Welzijn vanaf maandag 24 februari op telefoonnummer 035- 625 00 00, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur. Hier kunt u ook een lijstje opvragen waarop staat welke papieren u moet verzamelen voor de aangifte.