Hulp bij belastingaangifte 2020 – BEL gemeenten

Inwoners van Blaricum, Eemnes en Laren kunnen bij Versa Welzijn hulp krijgen bij de belastingaangifte over 2020. Met ingang van 24 maart is hiervoor deskundige hulp aanwezig in de serre van Schering & Inslag in Laren. Maak altijd eerst een afspraak.

Voor het versturen van de belastingaangifte moet u in het bezit zijn van een DigiD code, als u deze nog niet heeft, kunt u hulp krijgen om deze aan te vragen.

U kunt in de Blaercom en de Malbak (Blaricum), Huis van Eemnes en de BEL-combinatie (Eemnes) en het Brinkhuis en Raadhuis (Laren) een flyer ophalen waarop staat welke papieren u moet verzamelen voor de aangifte. U kunt deze ook digitaal aanvragen bij Versa Vrijwillige Thuishulp.

De hulp is voor mensen met een inkomen tot € 38.000/jaar. De kosten per aangifte bedragen € 17,50 voor een alleenstaande en € 25,00 voor een echtpaar

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Versa Vrijwillige Thuishulp op telefoonnummer 035- 6250000, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur, e-mail VTHBEL@versawelzijn.nl.

Heeft u geen oproep ontvangen van de belastingdienst? Mensen met een laag inkomen lopen soms belastingteruggave mis. Het kan zinvol zijn om aangifte te doen. Heeft u een laag inkomen en wilt u hulp bij het aanvragen van kwijtschelding voor de gemeentelijke belastingen/ verontreinigingsheffing of Waternet? Ook hierbij kunt u hulp vragen van de Sociaal Werker in uw woonplaats.

 

Kunnen wij je helpen?