Geef je op voor de jongerenraad in Laren

Een skatebaan, een plek om te chillen, een event of een sporttoernooi? Wat vind jij belangrijk? De gemeente wil hier meer van horen. Wel op een serieuze manier, via een jongerenraad. Ben je tussen de 14 en 23 jaar? Doe dan mee! Praat écht mee in het gemeentehuis over onderwerpen in het dorp die voor jóu belangrijk zijn!

De gemeente Laren en het jongerenwerk zoeken Larense jongeren om mee te doen aan de jongerenraad. We zoeken jongeren die met de gemeente in gesprek willen over hun eigen ideeën voor Laren. Allemaal best serieus, want als jongerenraad kom je 4 keer per jaar samen om onderwerpen uit het dorp te bespreken. Je zit voor minimaal 1 jaar in de jongerenraad.

Aan het eind van het jaar presenteert de jongerenraad hun ideeën aan de ‘echte’ gemeenteraad. Zij zullen dan bespreken welke ideeën verder uitgewerkt kunnen worden. Dit is dus een mooie kans om eens te zien hoe het in de politiek gaat. Je krijgt de mogelijkheid om met de gemeente aan tafel te zitten om te laten weten wat anders moet én hoe het anders kan! Meld je aan met een motivatie (max. 500 woorden) via jongerenraadlaren@gmail.com.

Als je vragen hebt, stuur dan een berichtje naar 06 11235769.

Kunnen wij je helpen?