Feestelijke opening Mantelzorgsalon 2 september 2021

Donderdag 2 september a.s. is de feestelijke opening van de Mantelzorgsalon in Hilversum, een nieuwe ontmoetingsplek voor mantelzorgers. Karin Walters, wethouder Welzijn en Zorg, zal om 11 uur in wijkcentrum De Koepel de officiële opening verzorgen.

De Mantelzorgsalon is een initiatief van Versa Welzijn. Linda van den Abeelen, sociaal werker Wonen/Welzijn/Mantelzorg bij Versa: ‘We hebben eerst twee verkennende bijeenkomsten met mantelzorgers gehouden, om te kijken welke ondersteuning zij graag zouden krijgen bij hun rol als mantelzorger. Hieruit bleek dat mantelzorgers het prettig vinden om af en toe andere mantelzorgers te ontmoeten, hun ervaringen te delen en even te kunnen ontspannen in een vertrouwde omgeving. En zij hebben ook behoefte aan informatie en advies van deskundigen. Hieruit is het idee van de Mantelzorgsalon voortgekomen.’

Met ingang van 2 september zijn mantelzorgers iedere eerste donderdag van de maand van harte welkom van 11.00 tot 13.00 uur, afwisselend in in wijkcentrum de Koepel en in wijkcentrum Lopes Dias. Ontmoeting, ontspanning, verhalen vertellen en creativiteit zijn een paar ingrediënten van de Mantelzorgsalon. En natuurlijk zorgen we voor een kopje koffie of thee met iets lekkers.

De feestelijke opening en start van de Mantelzorgsalon is op donderdag 2 september in wijkcentrum de Koepel, Kapittelweg 399a in Hilversum. Wethouder Karin Walters opent de Mantelzorgsalon. Daarnaast geeft Milou, docent van de Gooise Muziekschool, een workshop Djembé voor de aanwezigen! Alle mantelzorgers uit Hilversum zijn van harte welkom, het maakt niet uit voor wie u zorgt of hoe vaak u voor iemand zorgt.

Meer informatie/aanmelden
Wilt u de opening van de Mantelzorgsalon bijwonen of wilt u een keer komen kijken of meedoen? Neem dan contact op met Versa Welzijn, 035 623 11 00 of balie@versawelzijn.nl.

Kunnen wij je helpen?