En daar is -ie- dan: de Hilly Act app voor jonge Hilversummers!

Precies, daar is -ie- dan: de Hilly Act app. Het is een app voor jonge Hilversummers. Scan de QR code op //myapp.to/Hillyapp. We hopen dat je er wat aan hebt. Wat staat er zoal in? Bijvoorbeeld dat jij in Studio Hillywood Underground gratis een studiosessie kunt reserveren om je rap op te nemen.

De Hilly Act app is gemaakt door jongerenwerkers van Versa Welzijn. Er staat informatie op over onder andere evenementen, sportactiviteiten, coaching, meidenclubs, muziek en begeleiding. Op myapp.to Hilly Act kun je de QR code scannen en de app downloaden.

Studio Hillywood Underground reserveren

Studio Hillywood Underground is een muziekstudio speciaal voor jongeren. In de studio kan je beats maken, tapen, rappen en nog meer. Via de Hilly Act app kun je een studiosessie reserveren. Of wat vind je van dit: ‘De podcast’ wordt maandelijks met jongeren georganiseerd. Weet jij iets waar wij het vooral over moeten hebben? Laat het ons dan weten. Misschien vind je het ook wel leuk om zelf te leren hoe je een podcast opzet. Stuur ons een bericht via de Hilly Act app. Dan maken wij een afspraak met je. Of behoefte aan Huiswerkbegeleiding? Dan doen we dat.

Niets is raar of gek

Wist je dit: als je problemen hebt dan kan je ook terecht bij jongerenwerkers. Zij helpen jou graag en vinden niets gek of raar. Je kunt hen van alles vertellen of vragen. Je vindt de jongerenwerkers in het jongerencentrum. In Hilversum zijn er zes. Maar je kunt ze ook mailen, bellen of appen. Klik hier voor meer info.

Meer informatie

Wil je meer weten over de App? Neem dan contact op met jongerenwerker Steven Fer, sfer@versawelzijn.nl, 06 13 96 57 69

Kunnen wij je helpen?