Een oliebol van Versa voor vrijwilligers

Versa Vrijwilligerscentrale heeft op de valreep van het jaar een superleuke actie voor alle vrijwilligers bedacht. Middels een advertentie in de krant worden de vrijwilligers in Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum en Laren bedankt voor hun inzet in dit gekke ‘corona-jaar’. En liggen er twee heerlijke oliebollen klaar.

Ook mocht de Versa Vrijwilligerscentrale de afgelopen maand haar 1000e vrijwilliger verwelkomen. Dat vrijwilligers belangrijk zijn weten we, maar nu in tijden van crisis helemaal! De Vrijwilligerscentrale is daarom heel blij met de vrijwilligers: “Dit laat zien dat mensen in het Gooi voor elkaar klaar staan”, aldus coördinator Pietje Vlot. 
Sinds het uitbreken van de pandemie heeft de Versa Vrijwilligerscentrale vele mensen en organisaties op allerlei gebied bij elkaar gebracht. Niet alleen in Gooise Meren, maar ook in Hilversum, BEL-gemeenten en Weesp. 

De belangrijkste motivatie voor vrijwilligers is misschien om een ander te helpen. Maar vrijwilligerswerk biedt nog veel meer dan dat: gezelligheid, sociale contacten, structuur en zelfontplooiing. Voor veel mensen die thuiszitten is vrijwilligerswerk doen dè manier om uit dat isolement te komen. 

Geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk? Neem dan eens een kijkje op de website van de Versa Vrijwilligerscentrale.  

De oliebollen worden goedgekeurd. Foto: Bob Awick
De oliebollen worden goedgekeurd. Foto: Bob Awick