Dit zijn onze Hilversummers van het jaar 2017

HILVERSUM Waar in de twee voorgaande jaren twee eenlingen de prijs in ontvangst hebben genomen, zijn het ditmaal tientallen Hilversummers die de titel Hilversummer van het Jaar hebben gekregen. De vrijwilligers van wijkcentrum De Lelie hebben deze award, die deze krant aan het einde van het jaar uitreikt, meer dan verdiend.

Na Tukkie Tuk in 2015 en vorig jaar pastoor Jules Dresmé zijn de vrijwilligers van het in maart afgebrande buurthuis de derde die deze prijs op de schoorsteenmantel kunnen zetten. Tijdens de vrijwilligersavond in het onderkomen van Vereniging Beatrix Korpsen aan de Neuweg werden de tientallen aanwezige vrijwilligers, vaak ook buurtbewoners, verrast met de mededeling dat zij de Hilversummers van 2017 zijn geworden.

Desastreus
 Voor de redactie van De Gooi en Eembode was het een uitgemaakte zaak dat deze prijs bestemd is voor de vrijwilligers en buurtbewoners van De Lelie. Na de desastreuze woensdag 22 maart, de dag waarop het buurthuis door twee branden onbruikbaar werd, richtten de vrijwilligers zich op.

Positieve energie
 Zij verenigden de krachten. De schouders gingen eronder. Met hulp van binnenuit en buitenaf vonden de clubjes snel een nieuwe plek in Hilversum en inmiddels wordt er met veel positieve energie en toewijding gewerkt aan de terugkeer van het geliefde buurthuis.

https://www.gooieneembode.nl/nieuws/algemeen/89536/dit-zijn-onze-hilversummers-van-het-jaar-?redir