‘De Twist’ nieuwe naam jongerencentrum Naarden

‘De Twist’ is de nieuwe naam geworden van het vernieuwde jongerencentrum in wijkcentrum de Plataan in Naarden. De naam is tijdens de discoavond onlangs onthuld. Jongeren uit Naarden hebben de naam gekozen uit vele inzendingen.  In de Twist kunnen jongeren uit Naarden terecht voor verschillende activiteiten van Versa Welzijn rondom diverse thema’s als huiswerk, vrijetijdsbesteding, seksualiteit, bijbaantje etc.  

Talentontwikkeling
Het jongerencentrum in de kelder van de Plataan heeft een nieuw design gekregen. Jongeren kunnen er biljarten, tafeltennissen en spelen op de PlayStation. Sinds kort kunnen jongeren op afspraak ook gebruik maken van de muziekstudio. Zo worden verschillende produce-, zang- en raptalenten ontdekt onder de jongeren uit Naarden. “Een mooie toevoeging aan het jongerencentrum” vinden jongerenwerkers Angie, Denise en Ibrahim. “Talentontwikkeling is een belangrijk instrument voor ons agogische vak. Zo kunnen we jongeren makkelijker bereiken en begeleiden op verschillende vlakken tijdens hun ontwikkeling”.  

Kom eens langs
Wil jij een kijkje nemen in het jongerencentrum? Heb je zelf leuke ideeën? Kom gerust een keer langs tijdens één van onze activiteiten. Je vindt ons op Majoor Kampsstraat 3
in Naarden.

De jongerenwerkers in Naarden zijn: 
Angie Stelk, 06 82 74 62 49
Denise Callenbach, 06 82 36 58 10
Ibrahim Kumcu, 06 10 77 53 76 

 

Kunnen wij je helpen?