Cursus Voel je goed! Gezond eten en bewegen

Wilt u afvallen? Wilt u zich gezonder voelen? Veel mensen weten wel dat gezond eten en bewegen belangrijk is. Maar zij vinden het moeilijk om het ook echt te doen. Er zijn overal verleidingen, en het is ook niet duidelijk wat nou goed voor je is.

Versa Welzijn organiseert een informatiebijeenkomst op dinsdag 17 september van 12.30 – 14.30 uur in wijkcentrum Lopes Dias, Lopes Diaslaan 213. U krijgt informatie over gezonde tussendoortjes, en gaat zelf aan de slag om lekkere hapjes te maken.

Ook hoort u alles over de cursus ‘Voel je goed!’, die in oktober start. Dit zijn gratis lessen over gezond eten en meer bewegen. En adviezen van een diëtiste. De lessen zijn een keer per week, in een klein groepje van ongeveer 5 personen. De lessen zijn gratis en u krijgt er een lesmap bij vol informatie en oefeningen. De begeleiding van de diëtiste valt onder de basisverzekering.

Wilt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst of voor de Voel je Goed lessen? Bel of mail Cindy de Vries van Versa Welzijn, cvries@versawelzijn.nl of 06 3017 7652.