Cursus: Leren fietsen gaat weer van start! – Hilversum

Dit voorjaar in maart 2020 waren we net begonnen met de fietsles in Hilversum. Door corona moest de cursus stoppen.  Maar nu denken wij dat het veilig genoeg is om weer te gaan beginnen. We gaan dus weer van start, met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

De cursus bestaat uit dertien lessen.  Iedere les duurt twee uur: een half uur theorie (verkeersregels en -borden) en anderhalf uur praktijk (eerst leren fietsen op een autovrij terrein en later op de fiets het verkeer in). Men krijgt les op fietsen van Versa Welzijn, dus men hoeft geen eigen fiets mee te brengen.

Als men aan het eind van de cursus, volgens de docenten, op straat kan fietsen en de belangrijkste verkeersregels kent, ontvangt men een certificaat.

Let op: De deelnemers aan de cursus moeten in het bezit zijn van een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering voor particulieren.
Graag een kopie van de W.A-verzekering meenemen. (als u dat nog niet eerder gedaan hebt)

Let op: de cursus van september 2020 is al vol. Aanmelden voor de eerstvolgende cursus kan bij: Tukkie Tuk, tel: 06 13 78 67 76, ttuk@versawelzijn.nl      

P.S. We zijn ook nog op zoek naar enthousiaste fietsdocenten! Meer informatie via Tukkie Tuk.