Culturele middag voor 55 plussers – Laren

Elke eerste maandag van de maand organiseert Versa Welzijn in het Brinkhuis te Laren een culturele middag voor 55 plussers. Maandag 7 januari 2019 zal het gaan over chimpansee- en mensgedrag.

Rob Elders, gedragsobservator op het Chimpansee Complex van de Stichting AAP, opvang voor exotische zoogdieren in Almere zal een lezing geven over zijn passie de chimpansee. In zijn lezing wil hij aan de hand van beeldmateriaal laten zien dat de mens echt niet zo geweldig boven de chimpansee is verheven als we zelf verwachten, misschien denken of zelfs hopen. Hij zou graag willen dat we met liefde blijven glimlachen over de relatie in gedrag met onze naaste primaat: de chimpansee.

Tijdens de lezing zal de meetlat vanuit chimpansee gedrag gelegd worden langs onder meer Clinton, Poetin, Hitler, Voltaire en uiteindelijk Trump.

Bekijk hier de Poster lezing stichting Aap – 7 jan 19

De middag begint om 14.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 5,– inclusief koffie of thee tijdens de pauze. Aanmelden vooraf is aan te bevelen. Dat kan telefonisch onder nummer 06 49 37 71 71 of per mail abijleveld@versawelzijn.nl