Collega Robert Westerman overleden

Robert Westerman, onze collega en maatschappelijk werker in de Hilversumse wijken Zuid-West, de Meent en tot januari van dit jaar in Noord-Oost is op 4 augustus jl. plotseling overleden.

In de verschillende teams en werkgroepen waarin Robert Westerman werkzaam was, was hij een zeer gewaardeerde collega. Als plichtsgetrouwe en gedreven collega werkte Robert afgelopen 2,5 jaar graag bij ons. Niets nam hij aan als vanzelfsprekend, maar hij bleef net zolang kritische vragen stellen tot hij het begreep.

Robert had contact met een groot aantal buurtbewoners en samenwerkingspartners in de wijk. Hij kwam uiterst kalm en bedachtzaam over. Ondanks dat hij hard werkte, klaagde hij nooit over zijn drukke werkzaamheden. Voor zowel werkinhoudelijke, persoonlijke onderwerpen als diepgaande gesprekken stond hij altijd klaar voor collega’s en toonde hij grote betrokkenheid. Je kon met Robert stevige werkinhoudelijke debatten voeren, maar de onderlinge verstandhouding bleef altijd respectvol en prettig.

Overal probeerde Robert mogelijkheden te zien. Hij was op en top professional, die zijn werkzaamheden tot in de puntjes op orde had. Door zowel buurtbewoners als interne en externe collega’s zal hij enorm worden gemist.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, zoon en naaste familieleden. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Mocht u een condoleance willen richten aan de naasten, dan kunt u dit mailen naar communicatie@versawelzijn.nl of per post sturen aan:

Versa Welzijn
T.a.v. directiesecretariaat
Postbus 1463
1200 BL Hilversum

Daarnaast liggen er condoleanceboekjes bij Versa Welzijn op de Larenseweg 30 in Hilversum, in wijkcentrum De Koepel en wijkcentrum Lopes Dias.

Namens alle collega’s,
Versa Welzijn