Circus Spektakelweek in De Malbak Blaricum

Van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli in de zomervakantie kunnen Blaricumse kinderen van 4- 12 jaar meedoen met de Circus Spektakelweek van 10.00 – 15.00 uur in De Malbak.
De kinderen worden verdeeld in drie groepen.
Een kleutergroep van 4 en 5 jarigen, een groep van 6-9 jaar en de ouderen groep van 10 – 12 jaar. Voor iedere groep wordt een passend programma gemaakt. Met elkaar werken we aan een Circusvoorstelling die op vrijdagmiddag voor ouders en familie wordt opgevoerd. Rond het thema wordt geknutseld, kleding gemaakt, geschminkt, kunsten geoefend en diverse workshops kunnen worden gevolgd. Ook gaan we een dagje met de huifkar naar een speeltuin in Baarn. Voor de oudste kinderen is een beauty & stylingmiddag, een DJworkshop, fotowedstrijd, voetbal en meer.
U kunt uw kind inschrijvingen door, naam, leeftijd, naam vriend(inne)tje, naam ouders, bijzonderheden te mailen naar sbakker@versawelzijn.nl In de week van maandag 10 t/m donderdag 13 juli kunt u de inschrijving bevestigen door het bedrag van € 40,00 te voldoen in de Malbak.