Buurtgeluk.nl verbindt bewoners in de wijken Huizermaat, Bovenmaat en Vierde Kwadrant

Gezondheidscentra Huizen en Versa Welzijn zijn gestart met de website www.buurtgeluk.nl.
De nieuwe website biedt een overzicht van alle activiteiten in de wijk, bijvoorbeeld als u anderen wilt ontmoeten, meer wilt bewegen, aan uw gezondheid wilt werken of u verder wilt ontwikkelen. Ook uw eigen ideeën en initiatieven kunt u hier delen met andere wijkbewoners.

Op buurtgeluk.nl staan alle activiteiten die Versa Welzijn en andere organisaties en verenigingen organiseren, variërend van een wekelijks buurtontbijt tot typeles voor kinderen. Op de website staat wat het inhoudt, waar en wanneer het wordt gehouden, wat het eventueel kost en hoe u zich kunt aanmelden. Ook als particulier kunt u hier uw ideeën delen.
Wilt u een keer voor andere koken? Vindt u het gezellig om regelmatig met een groepje mensen te wandelen? Meld het aan bij buurtgeluk.nl.
Buurtgeluk.nl sluit aan bij het project Zelf aan Zet. In dit project werken Gezondheidscentra Huizen en Versa Welzijn samen aan een actiever, socialer en gezonder Huizen. Buurtgeluk is nu gestart in de wijken Huizermaat, Bovenmaat en Vierde Kwadrant. Jan Willem Gort, directeur gezondheidscentra Huizen: ‘De website buurtgeluk.nl verbindt mensen in de wijk. Wij zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe platform voor meer levensgeluk kan zorgen.’