Brand jongerencentrum Impuls in Eemnes

Op 11 januari 2022 is er brand ontstaan bij jongerencentrum Impuls van Versa Welzijn aan de Noordersingel in Eemnes. De brandweer had de brand gelukkig snel onder controle. De politie voert op dit moment onderzoek uit naar de oorzaak van de brand. Helaas kunnen we brandstichting niet uitsluiten. Als mensen informatie hebben, help de politie dan met hun onderzoek. Liever anoniem? Dat kan door met Misdaad Anoniem te bellen 0800-7000.


Burgemeester Van Benthem van Eemnes over de brand: “Vreselijk en ontzettend balen, vooral voor de jongeren die het vernieuwde Impuls als hun jeugdhonk de laatste maanden weer druk gebruikten. Het jongerencentrum waar een grote groep Eemnesser jongeren terecht kon is zeker in de huidige coronaperiode enorm belangrijk. Veel jongeren hebben de jongerenwerkers van Versa al laten weten dat ze het heel erg vinden wat er is gebeurd. De schade is aanzienlijk en het zal tijd kosten om dat weer te herstellen. Het jongerenwerk buiten zal gewoon doorgaan en zodra corona het toe staat zal Versa vanuit het Huis van Eemnes de activiteiten de komende periode oppakken.”

Hassan Oum’hamed, één van de jongerenwerkers in Eemnes, voegt daar aan toe: “De jeugd baalt hier echt van, ze hebben nu helemaal niks meer!”.

Heb je vragen over hoe het verder gaat met het jongerenwerk in Eemnes? Neem dan contact op met Malin Kolbrink, mkolbrink@versawelzijn.nl, 06 46 37 63 34.

Kunnen wij je helpen?